Aktiviteter i Dansk Håndværk

Her får du er overblik hvilke aktiviteter og arrangementer der er på programmet i og omkring Dansk Håndværk:

Håndværkets Dag og Generalforsamling 2019

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag d. 5. april 2019, hvor vi afholder Håndværkets Dag og Generalforsamling på det skønne hotel, Comwell Klarskovgaard ved Korsør – en arkitektonisk og prisbelønnet perle af smukke detaljer og rum der emmer af atmosfære.
Håndværkets Dag afholdes i samme weekend som Skills 2019 i Næstved, og det vil derfor være oplagt i samme ombæring at ligge vejen forbi Skills, og opleve fremtidens dygtige håndværkere i aktion.

Tidligere aktiviteter i Dansk Håndværk:

Folkemøde 2018: Invitation til åbent hus i Lærlingenes Hus på Bornholm d. 15. juni
Kom forbi Lærlingenes Hus til morgenmad fredag d. 15. juni mellem 9.00 og 10.30 til en snak om, hvordan vi kan tilrettelægge projektet, hvad huset kan anvendes til, og hvordan vi fremmer samarbejdet på tværs af fag og uddannelser.
Læs mere her.

Håndværkets Dag 2018 og 25 års jubilæum

Vi glæder os til at fejre Dansk Håndværks 25 års jubilæum d. 4. maj 2018 i Svendborg, samtidig med Håndværkets Dag og Generalforsamling.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og vær med til en faglig, hyggelig og festlig dag med mulighed for festmiddag og overnatning.
Læs mere her.

Folkemøde 2017 på Bornholm

Vi sætter bl.a. fokus på hvad forbrugerne forstår ved den gode håndværkeroplevelse.
Læs mere her.

Håndværkets Dag & Generalforsamling 2017

Vi håber at se både gamle nye medlemmer – også dem der aldrig har deltaget i aktiviteterne før. Håndværkets Dag finder sted fredag d. 28. april 2017  fra kl. 12.00 i Hanstholm.
Læs mere her.

 

Se desuden kalenderen med oversigt over kurser, møder og arrangementer her.

 

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.