Webinar: Gør fejl til læring og styrk lønsomheden

Torsdag den 24. november kl. 14.00 til 15.00, via MS Teams.

Det er menneskeligt at fejle, siger vi. Men fejl er en tidsrøver og kan i nogle tilfælde gå ud over lønsomheden og føre til omarbejde. Vi kan ikke undgå fejl, men frem for at gemme dem væk, kan der komme læring ud af fejlene, så vi får færre fejl fremover.

Vi ser på, hvordan vi systematisk kan få læring og forbedringer ud af fejl. Vi skal ind og arbejde med årsagen til fejl sker og hvilken adfærd, der skal ændres for at minimere dem. Skal vi til at fejre, at vi finder fejl? Hvad er den økonomiske effekt af færre fejl?

Webinaret er gratis, og du kan blandt andet blive inspireret af emner som:

  • Vi begår fejl hver dag. Hvordan kan vi få læring ud af de fejl, vi begår?
  • Gør fejl til en vindersag. Vær systematisk i opsamling og fjern de største tidsrøvere
  • Mål effekten og synliggør resultaterne (tid, kr., kvalitet)

Webinaret henvender sig til ejerledere, ledere, planlæggere, koordinatorer, håndværkere og andre, der arbejder med processer og koordinering.

Der bliver gennemgået metoder, som efterfølgende kan anvendes i hverdagen i teams, eller af den enkelte håndværker, til at skabe bevidsthed om hvordan fejl reduceres.

Har du eksempler på fejl, du ønsker, indgår i webinaret, så giv besked til peter@livinglean.dk inden webinaret. Emnet kan selvfølgelig omtales anonymt, hvis det ønskes.

Tilmelding skal ske til Dansk Håndværk på mail dhv@dhv.dk.

Webinaret er nr. 2 i rækken af flere, der omhandler lean. Læs om dem alle her: Styrk effektiviteten i hverdagen – få tips, ideer og værktøjer til en mere produktiv hverdag.