Kundekursus der betaler sig!

Alle virksomheder arbejder med salg – men hvis du vil udvikle din evne til at sælge og du også gerne vil udvikle din evne til at lave en bedre bundlinje, så kræver det en dygtig og målrettet salgsindsats i hverdagen.

Der er mange gode emner at bygge et salgskursus op omkring. På dette kursus fokuserer vi på følgende: Selve kundeoplevelsen og arbejdet med mersalg og kunderelationer.

Salg kræver viden om og øvelse i, hvordan man kan afkode forskellige kundetyper og tilrettelægge salgsarbejdet. Ikke alle sælgere er bevidste om, at man skal bruge forskellige salgsstrategier afhængig af hvilken kunde, man står overfor. Salg handler om at udvikle relationer til kunden og give kunden en god salgsoplevelse – der er nemlig penge i kundeoplevelsen.

Kurset forløber over 2 dage med kost og logi, og afholdes i samarbejde med Danske Anlægsgartnere.

Læs mere om kurset her.

Tid og sted

Tid: 3. og 4. marts 2020
Sted: Houens Odde Spejdercenter, 6000 Kolding – med overnatning

Pris

Kurset afvikles som et AMU-kursus. Kontakt Kim Tang hos Danske Anlægsgartnere på telefon 2094 0360 eller kt@dag.dk for pris.

Tilmelding

Tilmelding kan ske til Tina fra Danske Anlægsgartnere, ts@dag.dk, tlf. 28 11 14 28.
BEMÆRK at tilmeldingsfristen er senest den 15. januar 2020.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til økonomi, tilmelding m.v. kan spørgsmål rettes til Kim Tang fra Danske Anlæsgartnere på telefon 20 94 03 60 eller kt@dag.dk
Har du spørgsmål til indhold, forløbet og udbytte kan spørgsmål rettes til INZPIRATOR, Ole Nielsen på telefon 40 88 37 84 eller ole@inzpirator.dk