Se andre aktuelle kurser, som du kan tilmelde dig nu

Netværksmøde 1

Netværksmøde: Vi der bygger – hvordan kan vi effektivt lære af vores fejl og minimere spild?

Onsdag den 4. september 2024 kl. 8-10
Du kan  deltage online eller ved fremmøde i Håndværkets Hus, 6. sal, Islands Brygge 26, København S, hvor der bydes på kaffe og morgenmad.

(FOR MEDLEMMER / GRATIS)

På kickoffmødet i marts 2024 var der mange spørgsmål til BUILDS RAPPORT fra 2021 om kortlægning af spild i byggeriet. Vi har derfor inviteret seniorforsker fra BUILD, Niels Halvor Bertelsen, på besøg, så han kan gøre os klogere på rapportens konklusioner.

Alle medlemmer er velkomne til at deltage, og du behøver ikke at have været med på kickoff-mødet for at deltage i dette og kommende netværksmøder om fejl- og spildlæring.


Baggrund

Vi ved alle, at fejl og spild er dyrt. Samtidig presser den grønne omstilling på med krav om ændring af fejl- og spildkultur, LCA-beregninger og reducering af CO²-udledningen. Forskning viser, at fejllæring og dermed forebyggelse af fejl rummer et meget stort indtjeningspotentiale i branchen.

For at vi kan skabe både en bedre bundlinje og nå i mål med den grønne omstilling, skal vi lære at forebygge fejl og spild.

På de to netværksmøder inviterer vi erfarne og dygtige folk fra branchen til at komme med deres indspark på problemstillingen, hvor vi sammen bliver mere konkrete på, hvordan vi kommer i gang med arbejdet, og hvilke tiltag der skal iværksættes.

Målet er at starte en udvikling, hvor vi konkret og mærkbart bidrager til den grønne omstilling ved at minimere spildet i byggeriet. Ved at dygtiggøre os i dén disciplin, vil vi kunne opnå “den dobbelte gevinst”: En bedre både sort og grøn bundlinje!