Beregnerservice

Har du behov for hjælp til udregning af tilbud, eller udarbejdelse af akkordforslag, så kan du med fordel tage kontakt til vores samarbejdspartner JN Beregner ApS.

JN Beregner ApS leverer beregnerservice til tømrerbranchen. Skal du give tilbud eller deltage i et udbud eller en licitation, assisterer JN Bregner ApS med forkalkulationer, mængdeberegninger og andre beregninger. De tilbyder også at indhente tilbud hos underleverandører og sikrer dig den rigtige kalkulation af din fagentreprise.

JN Beregner ApS bruger kalkulationssystemet SmartKalk fra EG A/S. Det giver fuldt overblik over nulpunktsomsætning på din opgave og det sikrer gennemkalkulation til mindste detalje. Med JN Beregner’s beregnerservice vil du få en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation baseret på gældende svendepriser, materialetilbud og underentrepriser hentet hos dine faste leverandører eller andre.

JN Beregner ApS bruger Bluebeam til mængdeudtræk, det kan også fås alene som en særskilt ydelse, hvis du vil regne opgaven selv.

Beregnerservice er en serviceydelse, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkuler og beregninger er baseret på det bedst mulige grundlag. Basis for kalkulationen dannes af den til enhver tid gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F med gældende svendeprislister, samt indhentning af materiale- og underentreprisetilbud hos Deres virksomheds faste leverandører.

Læs mere om JN Beregner ApS eller skriv til jan@jnberegner.dk