Masterclasses for samarbejdsudvikleren
Få større indsigt i og forståelse for samarbejde som faglighed og samarbejdsudvikling som disciplin.
Disse masterclasses afholdes af Byggeriets Samfundsansvar.
Dansk Håndværk er medlem af foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, der arbejder for, at bæredygtige løsninger, ordentlige arbejdsforhold, uddannelsesmuligheder og social ansvarlighed skal være fundamentet for sund konkurrence i hele ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen.
I disse masterclasses lærer du at omsætte intentioner om det gode samarbejde til værdiskabende handling og adfærd. Gennem viden, praktiske cases og direkte anvendelige værktøjer styrker du dine samarbejdsfagligheder og bliver klogere på, hvordan du skaber de optimale betingelser for samarbejdet på byggeprojekter.
6. maj 2025
Masterclass 1: Samarbejdsudvikling i praksis
Du bliver klogere på samarbejdsaftaler, incitamentstrukturer, opstartsworkshops og samarbejdsmålinger og -evalueringer. Du får desuden en dybere forståelse for, hvilke dilemmaer der kan opstå i forhold til samarbejdet på byggeprojekter, og hvordan disse kan håndteres.
19. juni 2025
Masterclass 2: Samarbejdsudvikleren som kompetence
Bliv bevidst om, hvilke kompetencer der er nødvendige for samarbejdet på dit byggeprojekt – ud over de traditionelle byggefaglige kompetencer.
24. september 2025
Masterclass 3: Samarbejdsudvikleren som rolle
Bliv skarp på, hvordan rollen som samarbejdsudvikler kan defineres, udformes og forankres i byggeprojekter. Få indsigt i mandat, dilemmaer, fordele og ulemper ved den hhv. eksterne og interne samarbejdsudvikler.
23. oktober 2025
Masterclass 4: Samarbejdsudvikling som ydelse
Tag din chef med, når vi dykker ned i, hvordan samarbejdsudvikling kan blive et forretningsparameter. Hvordan kan det indgå i udbud og tilbud, og hvordan kan det skabe reel værdi for jeres virksomhed og for branchen?
Lyt til den Nysgerrige Håndværker
En podcast der søger sine svar i dialogen med dygtige fagpersoner, som alle har stor viden om, hvordan vi sammen styrker den danske håndværksbranche.
Kort & Godt-metoden
Kort & Godt er et samarbejdsværktøj, der har til formål at skabe gode byggevaner via målrettet samarbejde. Metoden kan benyttes af uddannelsesinstitutioner, håndværkere og virksomheder inden for byggeriet, hvor mange forskellige faggrupper og virksomheder skal samarbejde.