Kirsten glæder sig til at se endnu flere kvindelige håndværksmestre

Mester og møbelpolstrer Kirsten Abitz inviterede tirsdag den 23. april Dansk Håndværk til Zonta Roskildes arrangement på Roskilde Tekniske Skole. Her modtog  bygningssnedkerlærling Ida, tømrerlærling Merle og slagtereleverne Mille og Mille hver et legat på 5.000 kroner og masser af anerkendelse.

Hvorfor Roskilde Tekniske skole havde valgt at indstille Ida, kan du høre i videoen, når faglærer Erik fortæller. Du kan også høre, hvad Ida selv tænker om legatet.

Mød også Mia, der er klasselærer i 8. klasse på Absalons Skole i Roskilde. Hun havde taget hele årgangen med, og så stiller hun et meget relevant spørgsmål☝

Tak til mester Kirsten som er medlem i Dansk Håndværk og aktiv i Zonta, der er en international NGO-organisation, der arbejder for at forbedre og styrke kvinder på forskellig vis, herunder uddannelsesmæssigt. Kirsten kan du selvfølgelig også møde i videoen.

Tak til Zonta Roskilde for et flot program med gode taler, stand up og gang i den!

Eventen blev afholdt i samarbejde mellem Zonta Roskilde, Roskilde Tekniske Skole og ZBC og har modtaget støtte fra USU-fonden, som er 3F Industrigruppens og Dansk Håndværks fælles udviklingsfond.

Se videoen