Træt af banker, der ikke forstår dig?

I en stor medlemsundersøgelse fra SMVdanmark, svarer mere end hver tredje, at bedre finansiering er vigtig for virksomheden.

Og det er der en god grund til.

De fleste starter nemlig med at spørge deres bank, når de skal udvide eller sætte fart på væksten. Men af de SMV’ere i undersøgelsen, der har søgt om banklån, har 12 procent fået et afslag. Og siger banken nej, så opgiver de fleste.

Men det er der ikke længere grund til, hvis du er medlem af Dansk Håndværk.

Du kan nemlig søge finansiering gennem SVMerhvervslån, hvor professionelle investorer, har et andet syn på, hvad der er fornuftigt, når virksomheden kan vokse.

– Hvis du vil ansøge om lån, starter du på SMVerhvervslån.dk, hvor du indtaster det ønskede beløb, løbetid og beskriver hvad lånet skal bruges til. Derefter kreditvurderer SMVerhvervslån din virksomhed, og du får svar på, om du kan få et lån og til hvilken rente. Oftest sker det inden for 48 timer, forklarer cheføkonom Lars Magnus Christensen, fra SMVdanmark, der står bag tilbuddet.

Som medlem af Dansk Håndværk kan du søge om lån fra 200.000 og helt op til 5 millioner. Vilkårene for lånet er uændrede i løbetiden, dvs. renten er fast, og lånet kan ikke kræves indfriet før tid, hvis du blot overholder dine forpligtelse og betaler den løbende ydelse.

– Vi har sikret en effektiv arbejdsgang uden at gå på kompromis i forhold til kreditværdighed og dokumentation. Din virksomhed får en hurtig afklaring i forhold til at få bevilget og udbetalt det ønskede lån. Det giver din virksomhed ro til at koncentrere sig om sine aktiviteter, understreger Lars Magnus Christensen.

Kapitalen i SMVerhvervslån kommer fra private og virksomheder, der via den professionelle organisation får en forrentning af deres indskud frem for minus-renter.

Overvejer du et lånså læs mere på smverhvervslaan.dk