To workshops, et webinar, et møde og en festival

Det er tre af de tilbud, som lige nu kan være af relevans for din virksomhed. Og lige nu kan du finde en lang række andre tilbud om kurser og aktiviteter i listen over aktuelle kurser. Se mere i menuen øverst under punktet Aktuelt.

 • Offentlige udbud – bæredygtighedsrapportering og nøglen til succes (GRATIS)
  Onsdag d. 17. januar kl. 09:00-09:30 – webinar
  Der tages udgangspunkt i alt fra små håndværksvirksomheder til mellemstore produktionsvirksomheder m.v. Få konkrete eksempler og råd om, hvad din virksomhed kan gøre for at stå stærkt.
  Læs mere

 • Nytårskur hos Byggeriets Samfundsansvar med lancering af projekt Sambyggerne
  Torsdag d. 18. januar kl. kl. 14:00-16:30 i BLOX, København
  Projekt ’Sambyggerne’ samler studerende, nyansatte og deres ledere i virksomheder og organisationer på tværs af bygge- og anlægsbranchen i et netværk, der skal bygge bro mellem byggeriets generationer og styrke de unges muligheder for at lande godt i byggebranchen og præge den bæredygtige omstilling,
  Læs mere

 • Få styr på din virksomheds CO2-aftryk (GRATIS)
  Torsdag d. 18. januar kl. 08:30-16:00 – Lokale K1, Symbion, København Ø
  Her får du ikke kun grundlæggende færdigheder inden for klimaregnskaber, men også praktiske værktøjer til at reducere virksomhedens klimabelastning. Grøn Kickstart workshops tilbydes gratis af Erhvervshus Hovedstaden.
  Læs mere

 • Fugtmæssige udfordringer / håndtering af fugt i udførelsesfasen (GRATIS)
  Torsdag d. 25. januar kl. 13:00-16:00 – A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV
  SBi-anvisning 278 er en opdateret guide om, hvordan man håndterer fugt og skimmelsvamp i bygninger. På workshoppen belyses bl.a. udfordringer og afværgeforanstaltninger i udførelsesfasen. Workshoppen afholdes af Institut for Byggeri, By og Miljø (BUILD).
  Læs mere

 • Festivalen HÅNDVÆRK (GRATIS)
  Onsdag den 24. og torsdag den 25. januar 2024
  Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, København SV
  HÅNDVÆRK er en helt ny fagfestival og den første af sin slags. Her deler vi viden og erfaringer på tværs af branchen – fra håndværker til håndværker. Vi hylder det gode håndværk og sætter fokus på sammen at løse de udfordringer, branchen står overfor. Dansk Håndværk bakker op om festivalen og deltager med oplæg.
  Læs mere

Du kan altid finde flere tilbud om kurser, uddannelse, møder og webinarer i menuen øverst under punktet Aktuelt.