SMV’ere glade for skatteændring

De tusindvis af mindre virksomheder, hvor ejeren i øjeblikket forgæves leder efter medarbejdere, får det lidt lettere, hvis regeringens skatteudspil gennemføres.
 
Sådan lyder det fra håndværkernes arbejdsgiverorganisation, Dansk Håndværk, om det skatteudspil, regeringen lancerer i dag.
 
– Højere jobfradrag og lempelser i skatten kan være med til at der bliver lidt flere hænder på arbejdsmarkedet. Og selv om det hovedsageligt er faglærte medarbejdere der mangler rundt om hos de titusindvis af små virksomheder, kan det lette presset en smule, hvis det bliver mere attraktivt at arbejde, siger direktør i Dansk Håndværk, Morten Frihagen.
 
Håndværkernes arbejdsgiver roser flere dele i regeringens plan, men først og fremmest den del, der kan være med til at flytte folk ind på arbejdsmarkedet.
 
– Virksomhedsejerne ved allerede i dag, at de bliver nødt til at flytte opgaver, så de fagligt uddannede ikke bruger tid på andet end det de er uddannet til. Mange har alligevel svært ved at finde ufaglærte til den del af jobbene, der på den måde bliver tilbage. Så hvis en lempelse i skatten og et ekstra fradrag for at være i arbejde, kan få nogen til at svare på de ledige stillingsopslag, så er vi nået et lille stykke af vejen, lyder det fra arbejdsgiverorganisationen.
 
———–
Medier kan få yderligere oplysninger hos:
Morten Frihagen, direktør i Dansk Håndværk
Tlf./sms: 29 37 84 88, e-mail: mf@dhv.dk
Fotos kan downloades HER.