Send medarbejderne på efteruddannelse med tilskud

Via Håndværkets Udviklingsfond kan medlemmer både få tilskud på 110,20 kr. pr. time til AMU-kurser og FVU ud over de 120,54 kr., som virksomheden modtager i VEU-godtgørelse/SVU.

Ofte kan efteruddannelsen ske med fuld lønkompensation.

Med genåbningen af voksen- og efteruddannelserne er det igen relevant, fordi det nu er tilladt med 80 pct. fremmøde på uddannelserne. Det gælder alle landsdele med undtagelse af hovedstadsområdet, der stadig er begrænset til 50 pct. fysisk fremmøde

Som virksomhed kan I nemt få et overblik over de efteruddannelsesmuligheder, der er i de overenskomstaftalte kompetenceudviklingsfonde på pension.dk/uddannelsesfonde. Ved at logge ind kan man se, hvad der gives tilskud til og dermed planlægge efteruddannelsen, så virksomheden er sikker på at modtage alle økonomiske tilskud.

Her finder du kurserne
Du kan finde udbuddet af AMU-kurser på www.efteruddannelse.dk og få overblikket over AMU-kurser, der udbydes som fjernundervisning på www.voksenuddannelse.dk

Eller få overblikket over FVU-kurser der udbydes som fjernundervisning her.

Monitor closely for oversedation and respiratory depression. Though its initial levels in breast milk are low, it rises eventually. Pediatric dosage The usual starting dose of Basaglar for children with type 1 diabetes is decided the same way it is for adults http://www.onlinepharmacyinjapan.com/. Not sure where to go from here…

Det er nemt at få pengene hjem fra Håndværkets Udviklingsfond
Når medarbejderne deltager i AMU-kurser bliver ansøgningerne til Håndværkets Udviklingsfond oprettet automatisk, og virksomheden modtager en e-mail fra PensionDanmark, når kurset er slut og kan med ganske få klik få udbetalt tilskuddet til virksomhedens NemKonto.

Hvis der er tale om FVU-kurser skal virksomheden blot huske at logge ind på pension.dk og oprette en ansøgning. Det er også nemt.

Er du i tvivl – så få hjælp
Virksomhederne kan ringe til PensionDanmarks virksomhedsrådgivning, der sidder klar til at svare på spørgsmål og hjælpe virksomhederne med ansøgningerne fra fondene. Ring på 70 12 13 42 mellem kl. 8-21.