Rekrutteringsydelser alle kan få gavn af

Rekruttering kan være dyrt, tidskrævende og besværligt – og hvad nu hvis du får ansat den forkerte? Et nyt samarbejde mellem Dansk Håndværk og Akademikernes A-kasse betyder, at du nu kan få gratis hjælp til at rekruttere den helt rigtige akademiske medarbejder.

 

Få hjælp til at ansætte den rigtige akademiske medarbejder
Måske skal du ansætte en administrativ medarbejder med lidt mere ansvar end de medarbejdere, du ellers har? Naturligvis vil du tiltrække de allerbedste kompetencer til virksomheden, men måske ved du ikke helt, hvor og hvordan du skal gribe rekrutteringen an? Rekruttering kan være både tidskrævende, dyrt og besværligt, men der er hjælp at hente hos AKA, Akademikernes A-kasse, som tilbyder hjælp til rekruttering – endda helt uden ekstra omkostninger for din virksomhed. Det kræver blot, at du er medlem hos Dansk Håndværk og dermed også SMVdanmark.

I et samarbejde mellem Dansk Håndværk/SMVdanmark og AKA Akademikernes A-kasse kan du bl.a. få hjælp til at rekruttere akademiske medarbejdere.

Produkterne kommer alle til gode
De 4 produkter som AKA, Akademikernes A-kasse tilbyder hænger alle sammen med rekrutteringsarbejdet, som ofte godt kan være lidt svært og tidskrævende at håndterer i det daglige, når der også skal være tid til de opgaver der skal løses i virksomheden. De 4 produkter du kan få sparring og hjælp til er skitseret herunder:

  • Rekruttering – smutvej til den rigtige kandidat
  • Annoncering – Præcist og effektivt via jobportalen
  • Newplacement – Hjælp din opsagte medarbejder godt på vej
  • Talent Attraction – Talenter tiltrækkes ikke tilfældigt

Rekrutteringsydelserne kommer både dig og virksomheden samt den eventuelt kommende medarbejder til gode. Akademikernes A-kasse kan gøre reklame for stillingsopslaget ved at lægge det ud til medlemmerne via deres jobportal, de kan sende stillingsopslaget ud til de potentielle kandidater og Akademikernes A-kasse kan hjælpe en opsagt medarbejder få gavn af at få et newplacementforløb, hvor akademikernes A-kasse vil sørge for at hjælpe medarbejderen hurtigt og godt videre til et nyt job.

Ansættelse af en ny medarbejder
Rekrutteringsydelserne kan bruges både til ordinære ansættelser, projektansættelser, midlertidige stillinger og ved stillinger med løntilskud. (TJEK)

AKA, Akademikernes A-kasse kommer også gerne ud til arrangementer omkring rekrutteringsydelserne, hvis virksomheden har brug for sparring når der skal ansættes en akademiker.

Find mere information
Du kan læse mere om selve rekrutteringsydelserne og hvordan AKA Akademikernes A-kasse kan hjælpe dig i processen, så det ikke bliver nær så besværligt og tidskrævende at ansætte en akademiker i netop din virksomhed. Læs mere her

Du kan også kontakte Akademikernes A-kasse, Key Account Manager Per Floding, pfl@aka.dk
telefon: 93 59 00 44 og høre mere.

Du kan se mere på Akademikernes hjemmeside