Brug sundhedsordningen i PensionDanmark

Døjer medarbejderne med ondt i ryggen? Stress? For meget alkohol?
Eller har de brug for en hurtig diagnose på, hvad de fejler? Så er der gratis hjælp at hente i deres sundhedsordning, som er en del af pensionsordningen i PensionDanmark.

Medarbejdernes sundhedsordning giver bl.a. adgang til behandlinger hos en kiropraktor, fysioterapeut, massør eller zoneterapeut, hvis man har problemer i led, muskler og sener. På den måde kan ordningen være med til at forebygge, at mindre gener udvikler sig til mere alvorlige skader og eventuelt længerevarende sygefravær.

Sundhedsordningens fokus på forebyggelse, betyder, at det skal være nemt at komme til behandlinger, og derfor er der ingen krav om lægehenvisning til de første 15 behandlinger.
Der er generelt ingen begrænsninger i antallet af behandlinger, der foregår på godt 120 sundhedscentre over hele landet.

Se hvordan dine medarbejdere kan bruge PensionDanmarks Sundhedsordning her.

Fakta om PensionDanmark Sundhedsordning: 

  • Behandling hos en kiropraktor, fysioterapeut, massør eller zoneterapeut for medarbejdere, der har problemer i led, muskler og sener. Ingen krav om lægehenvisning. Mere end 120 sundhedscentre fordelt over hele landet.
  • Hurtig diagnose hjælper medarbejdere, der er blevet henvist til en special-læge fra egen læge, gennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid.
  • PensionDanmarks sundhedsteam rådgiver om håndtering af sygemeldte medarbejdere, eller medarbejdere der ofte er syge. Medarbejderne kan også ringe til sundhedsteamet og få hjælp. Ring på 7012 1335 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.
  • Telefonrådgivning, hvor medarbejdere kan få psykologhjælp og misbrugs-rådgivning.

Medarbejderne kan læse mere og bestille tid på pension.dk/sundhed, eller ringe 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.
De kan også bestille tid til behandlinger og finde det nærmeste sundhedscenter via PensionDanmarks app.

Hent App’en til iPhone

Hent App’en til Android

 

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.