Pension med endnu bedre vilkår

Som du sikkert ved, får du som medlem af Dansk Håndværk mulighed for gratis personlig rådgivning om pension og de forsikringer, der er knyttet til en ordentlig pensionsordning. Her sidst på året er det altid godt lige at overveje, om der skal oprettes en pensionsordning eller den nuværende skal trimmes. Det bør du benytte dig af.

Vi samarbejder med Pension for Selvstændige, som har rådgivere over hele landet. Der er lidt forbedringer i samarbejdet – så du som kunde i Pension for Selvstændige via Dansk Håndværk fra 1. januar 2017 maksimalt skal betale 986 kr. i direkte omkostninger på din pensionsopsparing.

De nye forbedrede betingelser er, at du max. betaler 2% af de årlige indbetalinger op til 49.300 kr. – derefter er omkostningsprocenten nul.

Samtidig nedsættes prisen på Tab af Erhvervsevne-forsikringen med yderligere 5% – vel og mærke i en tid, hvor de fleste selskaber ellers sætter prisen op.

Hvis du vil have mere at vide om pension – eller have en tjek af dine personlige ordninger og indbetalinger – så klik her – og få mere information.