Nu bliver mester til elitehåndværker

Ejere og ledere af landets håndværksvirksomheder skal op i eliten, og nu får de et nyt fagligt netværk, der går i dybden med nicheviden, og med det formål at gøre lederne til eksperter på deres fagområder.

Det er arbejdsgiverorganisation Dansk Håndværk, der med et nyt, stort projekt tilbyder ejere og ledere af omkring 1000 håndværksvirksomheder medlemsskab af både et online-forum med fagviden og supplerende fysiske arrangementer, der giver både baggrund og mulighed for at netværke med kolleger.
 
– Vi tager vores grundsætning om at vores medlemsvirksomheder gør sig umage meget bogstaveligt. Og en af forudsætningerne for at præstere et perfekt arbejde, er at man har dybdegående viden indenfor netop det speciale man arbejder med. Og det giver vores nye Netværk for Elitehåndværkere, forklarer direktør i Dansk Håndværk Morten Frihagen.
 
Netværket fungerer i et online-forum som arbejdsgiverforenigen stiller til rådighed. Men oven i den daglige mulighed for viden og debat, suppleres der med en række fysiske møder og arrangementer, som eksempelvis leverandørbesøg eller oplæg fra eksperter indenfor udvalgte emner.
 
– Vi vil løbende håndplukke temaer til debat i forummet om alt fra skimmelsvamp og efterisolering til vinduer og tagkonstruktioner. Til hvert tema knytter vi eksperter indenfor det aktuelle emne. Det kan for eksempel være Teknologisk Institut som kan komme med inputs, sparring og gode råd – og samtidigt sikre et højt fagligt niveau, oplyser direktøren.
 
Netværket er kun for medlemmer af Dansk Håndværk, og er en del af princippet om, at også håndværkere har behov for at videreuddanne sig igennem hele livet, hvis de skal leve op til de højeste kvalitetskrav.
 
Det er en forudsætning at medlemmerne forpligter sig til at bidrage og modtage. Man bidrager med sine erfaringer, gode ideer og udfordringer, og man modtager andres erfaringer og gode ideer på egen praksis. Der vil være en høj grad af fag-nørderi, faglig sparring og personlig udvikling.

Fakta om Netværket for Elitehåndværkere:

  • Sparring med eksperter om byggetekniske og håndværksmæssige forhold.
  • Erfaringsudveksling med kolleger
  • Opdatering af viden om byggeteknik, forretningsudvikling og samarbejde
  • Nye samarbejdsrelationer
  • Fagligt og socialt samvær med kolleger

Læs mere om netværket her.

—————————————————
Yderligere oplysninger:
Morten Frihagen, Direktør i Dansk Håndværk Tlf: 29 37 84 88