Denne uge: Inspiration til en endnu grønnere profil

Dansk Håndværk hjælper dig i denne uge i gang med at skabe og markedsføre en grøn profil.

Første tilbud til medlemmerne
Det første tilbud er fra Energiforum Danmark, der i denne uge afholder en gratis online vidensuge (21Live) om bæredygtig omstilling i byggeriet i den kommende uge.

Energiforum 21Live er en fem dages online vidensuge 8.-12. marts med 40 forskellige programpunkter, der alle drejer sig om forskellige emner og vinkler inden for grøn omstilling i byggeriet.

Hele værdikæden er repræsenteret, og alt er gratis for alle interesserede.

I løbet af ugen kan du fra 21Live studiet bl.a. høre Vincent F. Hendricks – leder af Center for Information og Boblestudier, cyber security expert Peter Kruse fra CSIS Security Group, Morten Messerschmidt fra DF, Monika Skadborg fra Ungeklimarådet, paneldebat med Dansk Energi, Concito og Tekniq Arbejdsgiverne og meget mere.

Derudover er ugen fyldt med webinars, debatter, foredrag og præsentationer af nye teknologier, metoder, koncepter og løsninger med deltagelse af en lang række førende producenter, entreprenører, rådgivere, arkitekter og forskningsinstitutioner.

Kig på programmet og find det, der interesserer og inspirerer dig – du kan læse programmet her

Mere er på vej
Og så kan du glæde dig til senere på ugen at få endnu mere inspiration og konkrete værktøjer fra Dansk Håndværk til, hvordan du let kommer i gang med at skabe og markedsføre dig med en grøn profil.