Minuba GO!: Gratis app til fakturering og ordrestyring

Minuba har lanceret en gratis version af deres online fakturerings- og ordrestyringssystem, for op til 2 brugere – nemlig Minuba GO!

Du får blandt andet mulighed for at oprette tilbud og ordrer, administrere og registrere timer og materialer samt udarbejde og sende fakturaer direkte til kunden – ligesom i Minuba.

Gør din forretning digital Minuba GO-appen kan downloades til alle smartphones

Minuba GO! kan være en hjælp til især nystartede og mindre håndværksvirksomheder. Ved at få adgang til gratis professionel fakturering og ordrestyring, betyder det at du nu har alle informationer samlet i én app i lommen. Du skal derfor ikke rode rundt efter gamle noter, eller krøllede arbejdssedler når du skal ud til kunderne og udføre arbejdet. I hverdagen vil du bare skulle logge ind i Minuba GO! og gå ind i dit ”Overblik” for hurtigt at finde ud af, hvor du skal hen den dag, samt hvilken type arbejde du skal udføre.

Når du er ude på opgaven, vil du hurtigt kunne registrere dine timer og materialer i din app, samt tilgå dokumentation og udfylde kvalitetssikringsdokumenter. Når du har udført arbejdet hos kunden, er sagen klar til at blive faktureret med det samme.

Minuba GO!-appen kan hentes i både Google Play og Appstore og kan bruges på alle slags smartphones.
Læs mere om Minuba GO! og download appen her: https://minubago.dk