Rådgivning og services til dig og din virksomhed

Administrativ hjælp

Bogføring, regnskab og rapportering
Få hjælp til bogføring, regnskab og rapportering til en attraktiv pris pr. måned.

Nem løn
Få hjælp til din lønadministration til en attraktiv pris pr. måned.

Refusioner
Få hjælp til at søge refusioner vedrørende dine medarbejdere.

Finansiering

Byggefagenes Fælles Garantiselskab (BFG)
Et attraktivt alternativ til banken! BFG’s formål er  at sikre de deltagende virksomheder bedre vilkår og priser, end de enkeltvis selv kan opnå.

SMVerhversvlån
SMVerhvervslån er en alternativ mulighed til banken, hvor virksomheder nemt og hurtigt kan optage erhvervslån til en rimelig rente.

SMV:Digital
I en pulje under Erhvervsstyrelsen kan SMV-virksomheder få op til 100.000 kr. i støtte til at gøre deres arbejdsprocesser mere digitale. Dansk Håndværk tilbyder medlemmer konkret hjælp til at udarbejde den nødvendige ansøgning, som enten være et afklaringsforløb af hvor det kan betale sig at digitalisere – eller være et implementeringsforløb, den valgte digitalisering igangsættes. Målet er højere produktivitet og bedre bundlinje.

Rådgivning

SMViværksætter
Få adgang til alt, hvad du behøver som iværksætter – dokumenter, skabeloner, video og ekspertrådgivning samlet ét sted hos SMViværksætter.

SMVdanmark
Når du er medlem af Dansk Håndværk er du indirekte medlem af SMVdanmark (tidligere Håndværksrådet), og du har derfor adgang til bl.a. rådgivning, uddannelses- og kursustilbud mm.

Teknologisk Institut: Rørcentret
Dansk Håndværks samarbejde med Rørcentret på Teknologisk Institut giver dig rabatter på rådgivning inden for kloak og klimatilpasning.

Gratis hotline om skat og selskabsret
Aftalen indebærer, at du som medlem kan få vurderet din skatte-, moms- eller afgiftssag gratis.

A.S.K Juridisk Hus
Få hjælp til de udfordringer vores moderne familieformer kan give. For det kan have store konsekvenser, hvis man ikke har fået styr på testamentet eller man som virksomhedsejer skal skilles, men ikke har en ægtepagt blot for at nævne et par eksempler.

LivingLean
Få hjælp til at styrke og udvikle virksomheden gennem webinarer, online kurser eller indviduel sparring og rådgiving.

SmallClaims
Få hjælp til at inddrive dine småkrav.

Dansk Firma Børs
Dansk Håndværk etableret samarbejde med Dansk Firma Børs, der har mange års praktisk erfaring i virksomhedsoverdragelser og generations- og ejerskifter. Ønsker du indenfor en årrække at sælge virksomheden får du som medlem en række fordele.