It-systemer målrettet små og mellemstore håndværksvirksomheder

Ved flere af it-systemerne kan du som medlem af Dansk Håndværk høste medlemsfordele, fx rabatter.

Regnskab og bogføring
Accountor DHV+ er en digital pakke, gør din hverdag nemmere ved at holde styr på økonomi og skabe overblik og stabilitet i driften.


Løn
Proløn er et skræddersyet lønsystem tilpasset gældende overenskomster for medlemmer af Dansk Håndværk.


Lovpligtig tidsregistrering
Intempus er en branchetilpasset, brugervenlig tidsregistrerings-app, der hjælper timelønnede såvel som funktionærer med at holde styr på den lovpligtige tidsregistrering.


Udregning af bl.a. tilbud og udarbejdelse af akkordforslag
JN Beregner gør dit arbejde nemmere og sikrer, at dine kalkuler og beregninger er baseret på det bedst mulige grundlag.


Ordrestyring
Minuba online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Skab overblik, udnyt ressourcerne, spar tid og tjen penge.
Ordrestyring.dk er et online ordre- og sagsstyringssystem til håndværkere.


Kvalitetssikring
IssMan – Mobil Kvalitetssikring er udviklet af danske byggefolk til dig, der skal holde det store overblik over kvalitetssikringen på pladsen. Kvalitetssikrings-værktøjet kan bruges af én person eller et team.


Markedsføring
Weply Livechat giver for flere kundeemner fra din nuværende hjemmesidetrafik.


ESG-rapportering
Små virksomheder bliver mødt af krav om ESG-rapportering, når de handler med deres kunder. Som medlem af Dansk Håndværk har du adgang til af få Valifieds digitale værktøj til ESG-rapportering via SMVdanmark til en skarp pris.


REMINDR app – få overblik over tidsfrister til SKAT
Hent den smarte app fra RMINDR og kom på forkant med de frister, du som virksomhedsejer skal huske; fx moms, A-skat, årsregnskab, udvidet selvangivelse mm. RMINDR sender dig notifikationer forud for fristens udløb, så du undgår bøder og gebyrer fra de offentlige myndigheder. I pro-versionen kan du også se din virksomhedens skattekonto.