iKontrol Kvalitetssikring

iKontrol er de udførende håndværkeres foretrukne IT-værktøj. Med fokus på at skabe en mere effektiv hverdag tilbyder iKontrol et IT-værktøj, som på flere områder såsom kvalitetssikring, opgaver/mangler, aftalesedler, drift og vedligehold, værktøjsstyring m.fl. gør det nemt at registrere og administrere hverdagens arbejde på byggepladsen. Alle registreringer kommer automatisk over i et centralstyret administrationssystem, hvor oversigtssiderne giver overblik og rapporter kan genereres med et klik.

Kendt for deres KS-system – men systemet rummer meget mere

iKontrol er et af Danmarks førende digitale KS-systemer og dagligt kommer der flere tusinde registreringer fra byggepladserne ind i systemet. I dag er den digitale værktøjskasse udvidet til at dække flere behov i den udførende fase. Med iKontrol sikrer du korrekt dokumentation i forbindelse med krav i udbud og som forsikring i tilfælde af tvister. Desuden understøttes kvalitetsbudskabet i forbindelse med tilbudsgivning – vær foran dine konkurrenter.

Oversigten herunder viser de områder, hvor du og din forretning kan skabe en mere effektiv hverdag, som kan mærkes på bundlinjen.

KS-skemaer er nu digitale og projektklargøring sker på få minutter

iKontrol har digitaliseret et bredt udvalg af proces-specifikke KS-skemaer, så du nu kan komme i gang på få minutter og alt fungerer herefter digitalt. iKontrol sørger for at de løbende rapporter samt den afsluttende KS-rapport kan udføres med et enkelt klik. På den måde sparer du dyrebar tid og du kan fokusere på det, det hele handler om – nemlig dit håndværk.

Aftalen med iKontrol giver alle vores medlemmer 50% rabat på oprettelsen af iKontrol.
Vil du i gang med iKontrol eller vide mere? For nærmere info, kontakt kontakt salgsteamet hos iKontrol på telefon 7060 5855 eller salg@ikontrol.dk.

Læs mere om iKontrol her.