Beregnerservice

Har du behov for hjælp til udregning af tilbud, eller udarbejdelse af akkordforslag, så kan du med fordel tage kontakt til vores samarbejdspartner JN Beregner ApS.

JN Beregner ApS udfører forkalkulation for tømrervirksomheder, inklusiv indhentning af materialepriser og underentreprisetilbud hos leverandører.

Hos JN Beregner ApS kan du få rådgivning og assistance på mange områder.
Nogle af de opgaver du med fordel kan få løst er:

  • Udregning af tilbud
  • Udtræk af materiale mængder
  • Udarbejdelse af akkordforslag

JN Beregner ApS leverer beregnerservice til tømrerbranchen. Skal du give tilbud eller deltage i et udbud eller en licitation, assisterer JN Bregner ApS med forkalkulationer, mængdeberegninger og andre beregninger. De tilbyder også at indhente tilbud hos underleverandører og sikrer dig den rigtige kalkulation af din fagentreprise.

JN Beregner ApS bruger kalkulationssystemet Visual kalkulation fra EG A/S.
Det giver fuldt overblik over nulpunktsomsætning på din opgave og det sikrer gennemkalkulation til mindste detalje. Med JN Beregner’s beregnerservice vil du få en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation baseret på gældende svendepriser, materialetilbud og underentrepriser hentet hos dine faste leverandører eller andre.

Beregnerservice er en serviceydelse, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkuler og beregninger er baseret på det bedst mulige grundlag.

Basis for kalkulationen dannes af den til enhver tid gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F med gældende svendeprislister, samt indhentning af materiale- og underentreprisetilbud hos Deres virksomheds faste leverandører.

JN Beregner ApS beregner alt inden for:

• Tømrerarbejde
• Snedkerarbejde
• Lukningsarbejde

Du vil ved køb af en nettokalkulation altid få oplevelsen af en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation.

Du kan læse mere om JN Beregner ApS her.