Få hjælp til at blive (mere) digital

Måske du er klar til at digitalisere dele af din virksomhed, men ved ikke hvor og hvordan du skal starte?
Vi forstår dig godt! Der findes et utal af muligheder i alt fra time- og sagsstyring til online markedsføring og økonomisystemer osv.

Vi har derfor indgået et samarbejde med Innovationscenter for eBusiness (IBIZ Center) og Teknologisk Institut (TI), som kan hjælpe med at afdække din virksomheds digitale behov, og herefter give vejledning og rådgivning i forhold til mulighederne, der er at finde på markedet for IT løsninger.

TI hjælper dig med at identificere og løse din virksomheds udfordringer med IT og åbne op for mulighederne ved implementering af IT løsninger tilpasset din forretning. På den måde kan TI være med til at styrke konkurrenceevnen og driften i din virksomhed.

Teknologisk Institut tilbyder:

 • Formidling af viden om arbejde med IT, herunder:
  • Dataudnyttelse
  • Økonomi og administration
  • Time- og sagsstyring
  • Online markedsføring og e-handel
  • Lager og logistik
 • Råd til implementering af IT i din virksomhed på baggrund af en individuel og grundig analyse
 • En rapport over hvad virksomheden bør fokusere på, heriblandt styrker og svagheder. Herudover får I en række udviklingsforslag, bl.a. forslag til valg af relevante leverandører.

Er du nysgerrig efter at høre mere?

Kontakt centerleder og sektionsleder Jan Overgaard på jov@teknologisk.dk eller på mobil 7220 2022.
Jan og hans kollegaer i IBIZ Center vil gratis kunne vejlede dig telefonisk og eventuelt holde et gratis og uforpligtende møde med din virksomhed.

Hvis du efterfølgende har brug for en mere dybdegående behovsafklaring i form af et Digitaliseringstjek, hvor Jan eller én af hans kollegaer bruger en dag hos jer og efterfølgende udarbejder en rapport med specifikke anbefalinger til din virksomheder er prisen 15.000 kr.

Få et Digitaliseringstjek (Teknologisk Institut)

Det kan være svært at gennemskue, hvor i virksomheden man vil kunne supplere med IT for at få den største effekt.
Med et Digitaliseringstjek får I kortlagt, om I udnytter digitalisering i virksomheden, og om I har optimeret jeres arbejdsrutiner.
TI hjælper jer med at gøre status på arbejdsgange i virksomheden samt status på udnyttelsen af digitalisering. Ud fra dette vil jeres muligheder og udfordringer med hensyn til udnyttelse af IT-løsninger belyses.

Teknologisk Institut tilbyder for 15.000 kr.:

 • Et dokumenteret beslutningsgrundlag for valg af IT-løsning(er), der kan bidrage til at skabe effektivitet og vækst i virksomheden*
  *Dette udarbejdes i samarbejde og tæt dialog med en konsulent fra Teknologisk Instituts Sektion for Digitalisering

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i Dansk Håndværk på tlf. 32 63 04 70 – vi er aldrig længere væk end ét opkald.

 

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.