Medarbejderne kan få hjælp til øvelser i deres sundhedsordning

Med simple øvelser kan medarbejderne holde deres krop i form, så de undgår små-skader og sygefravær. De kan få hjælp fra sundhedsordningen i PensionDanmark til at komme i gang. 

Fysioterapeuten i sundhedsordningen kan bl.a. hjælpe med arbejdsstillinger og med at holde kroppen i form med øvelser. En af dem er Christian Madsen, der opfordrer til, at man lytter til sin krop.

”Man skal se på smerter som en gul advarselslampe. Går du for længe med smerterne, så kræver det flere behandlinger, før du er fit for fight. I værste fald risikerer du fx alvorlige ledskader eller en diskusprolaps. Mit råd er, at medarbejderne skal booke en behandling, hvis de har haft ondt i kroppen i mere end fem dage, eller hvis de har fået en pludselig skade,” siger fysioterapeut Christian Madsen.

Han understeger, at han som fysioterapeut også kan hjælpe med at finde årsagerne til problemerne.

Behandlingerne i PensionDanmark Sundhedsordning sker på over 135 sundhedscentre fordelt over hele landet, og man behøver ikke gå til lægen først. Læs mere om mulighederne i sundhedsordningen på www.pension.dk/virksomhed/sundhed.

Elektriker Eik Joensen, som skal have behandling for ryg- og nakkesmerter af behandleren Christian Madsen på byggepladsen ved Det Nye Universitetshospital i Aarhus