Markedsfør dig med Håndværkergaranti

Som medlem af Dansk Håndværk er du omfattet af Håndværkergaranti-ordningen. Det ved du selvfølgelig allerede.
Men er det noget du bruger til at markedsføre dig på overfor fx dine potentielle kunder?

Hvis ikke, så kommer vi her med et par forslag til hvordan du kan markedsføre din virksomhed med Håndværkergaranti, og dermed signalere at du er en seriøs håndværker.

Du kan fx gøre opmærksom på garantiordningen:

  • I de tilbud du sender ud til kunder. Indsæt Håndværkergaranti-logoet ved siden af dit navn, og lad kunden vide at du er omfattet af garantien. Du finder logoet til download her.
  • I din mailsignatur. Indsæt fx teksten ”Vi er dækket af Håndværkergaranti” under dine kontaktinformationer sammen med garanti-logoet og link til siden her hvor dine kunder kan læse mere.
  • På din hjemmeside. Opret en underside eller en tekstboks på forsiden af din hjemmeside hvor du kort beskriver hvad det indebærer at du er omfattet af Håndværkergaranti. Her finder du vores forslag til en kort og præcis tekst du kan bruge.
  • På din bil/varevogn. Du kan bestille klistermærker/streamers som du kan sætte på din bil/varevogn her. Dermed kan sidemanden i bilkøen se at du er en seriøs håndværker.
  • På de sociale medier. Lad dine venner og kontakter vide at du er omfattet af garantiordningen, og brug logoet på de sociale medier. Lav fx et opslag hvori du kort beskriver hvad garantiordningen omfatter. Find inspiration her.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os – vi er aldrig længere væk end ét opkald.

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.