Lokal opbakning til Lærlingenes Hus

Vores spirende projekt Lærlingenes Hus kan alene gennemføres via samarbejde, på tværs af såvel faggrupper som ekspertiseområder.

Et af vores medlemmer på Bornholm, tømrermester Jesper Blomquist, har allerede meldt sig under fanerne i projektet, med tilbud om bl.a. udlån af værksted, stillads og supplering af værktøj.

”Jeg har værksted og kontor tæt ved Lærlingenes Hus, og jeg synes det lyder som et rigtig spændende projekt” fortæller tømrermesteren. ”Man kan kun bakke op om et projekt som dette hvor lærlinge på tværs af fagene får mulighed for at vise hvad de kan.”

Jesper Blomquist har gennem tiden uddannet 14 tømrerlærlinge, og har planer om igen at få en lærling til foråret, som han glæder sig til at involvere i projektet. ”Forhåbentlig kan Lærlingenes Hus også inspirere og motivere unge mennesker til at tage en håndværksmæssig uddannelse, når de med egne øjne kan se det enorme potentiale i de forskellige håndværk.”

Skal I være med?

I Dansk Håndværk ønsker vi et bredt samarbejde på tværs af alle relevante faggrupper, og vi håber at andre – både virksomheder, institutioner og organisationer – vil tage del i, og bakke op om projektet.
Har du spørgsmål til projektet, eller ønsker du at være med, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 32 63 04 70 eller på dhv@dhv.dk.

Læs mere om Lærlingenes Hus her.