Kurser & Gå-hjem-møder

Her finder du kurser, gå-hjem-møder og lignende, der udbydes af Dansk Håndværk og vores samarbejdspartnere.

Tid, sted og eventuel pris fremgår tydeligt ved hvert møde. Har du overset en tilmeldingsfrist, så skynd dig at ringe til sekretariatet – måske kan vi nå at skaffe en ekstra plads på kurset.

KOMMENDE KURSER OG GÅ-HJEM-MØDER:

Januar-februar-marts 2018: Kursus: Bliv klar til de nye persondataregler

Den 25. maj 2018 træder de meget omtalte regler om beskyttelse af persondata i kraft. Reglerne har skabt meget forvirring og nervøsitet blandt virksomhederne. Dette kursus er bygget op omkring det praktiske og hvad man skal gøre for at overholde reglerne, og varer 3 timer.
Læs mere her.

27. februar 2018: Netværksmøde, Succes Online med SMVdanmark

Har du brug for hjælp til at forbedre din virksomheds tilstedeværelse online? Så er dette et tilbud, du ikke må sige nej til. Kom med til netværksmøde, og bliv klogere på hvordan du kan få hjælp fra en Digital Koordinator til at sætte i gang digitaliseringen i din virksomhed.
Læs mere her.

1.marts 2018: Debat om Build 4.0 og fremtidens byggebranche 

Forandringens vinde blæser i byggebranchen og varsler nye tider. Teknologi, automatisering og digitale værktøjer indtager i stigende grad byggeriet, i takt med at begreber som VDC, 3D print, IoT, sensorer, VR og BIM bliver stadig mere almindelige – og anvendelige i branchen.
Læs mere her.

7. eller 20. marts 2018: Morgenmøde, BR18

Bliv opdateret om alle nyheder i BR18 og de seneste opdatering i reglerne for carporte, varmeisolering, ændrede krav til tæthed og boligers tilgængelighed, samt den nye ordning for certificering af virksomheder til byggesagsbehandling. Der bliver rig lejlighed til at spørge, drøfte og få uddybet de mange emner. Afholdes i Kolding og København.
Læs mere her.

18. – 19. april 2018: Salgskursus: Bliv en bedre sælger

Hvis du vil udvikle din evne til at sælge og du også gerne vil udvikle din evne til at lave bundlinje, så kræver det en dygtig og målrettet salgsindsats i hverdagen. 
Ta’ et branchetilpasset salgskursus med Dansk Håndværk og Danske Anlægsgartnere, som sætter fokus på hvordan salget kan løftes til helt andre højder i din virksomhed!
Læs mere her.

8. oktober 2018: Kursus i AB92 / AB18: Spilleregler for byggearbejde

De “Almindelige Betingelser” ændres fra AB 92 til AB 18 i løbet af 2018.
Bliv klogere på de nye regler på et dagskursus til oktober 2018.
Læs mere her.

2018/19: Formandsuddannelse

Send dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed.
Læs mere her.

Kurser hos Statens Byggeforskningsinstitut:

Få 10% rabat som medlem af Dansk Håndværk – helt frem til sidste tilmeldingsfrist. SBi tilbyder kurser om alt fra Bygningsreglementet og Be15 til vådrum, småhuse og fugt og isolering. For at opnå rabat skal medlemsskab og CVR- eller medlemsnummer oplyses ved tilmelding i feltet “Bemærkninger”. I får desuden 25% mængderabat hvis der er tre eller flere fra samme virksomhed der deltager på samme kursus. 
Rabataftalen gælder for SBi’s egne kurser. Kontakt evt. SBi for at høre om mulighederne for rabat på de enkelte kurser på kurser@sbi.aau.dk eller tlf. 99402321
Læs mere her.

Kurser hos Bygningsrestaurering og Transformation:

Lær at blande mørtel, mure, brænde fuger, pudse og kalke, ådre, marmorere, støbe jern, trække, dreje og støbe stuk, når Center for Bygningsbevaring i samarbejde med Arkitekternes Efteruddannelse udbyder kursusrækken Bygningsrestaurering og Transformation.
Læs mere her.

Fagligt netværk for Elitehåndværkere:

Vil du være blandt de bedste inden for dit fag, og ønsker du et stærkt netværk som kan styrke din virksomhed på flere plan. Så deltage i Dansk Håndværks nye, fagligt netværk, der fokuserer på byggeteknik, forretningsudvikling og samarbejde.
Læs mere her.

Efteruddannelse? Læs mere om vores Ejerlederuddannelse og Formandsuddannelse.


TIDLIGERE KURSER OG GÅ-HJEM-MØDER:

25. januar 2018: Kursus: LinkedIn for Håndværksvirksomheder

Kom og lær hvordan du som håndværksmester kan få glæde af LinkedIn – og hvordan du kan tiltrække både kunder og nye medarbejdere til din virksomhed.
Kurset er for dig som gerne vil have en professionel tilstedeværelse på LinkedIn.
Læs mere her.

27. november eller 29. november: Gå-hjem-møde: Fra virksomhed til forretning

Digitaliseringen af håndværks- og servicebranchen er i fuld gang. Men er du klar til at blive digital? Bliv inspireret til, hvordan du får den rette digitale løsning til din forretning, og kom med til GRATIS gå-hjem-møde mandag d. 27. november i Aarhus eller onsdag d. 29. november i København, kl. 17.30.
Læs mere her.

3. oktober – 14. november: Kursus: Hent kunder via nettet – lær at bruge Apps og SoMe

Nu kan du eller en af dine medarbejdere for et par hundrede kroner tage et eller flere små kurser i, hvordan I bør gøre. Via AMU-kurser tilbyder Grøn Erhvervsvækst at lære dig, hvordan du får flere kunder gennem nettet. I første omgang udbyder de kursus i SoMe og Apps – i 4 halvdagsmoduler. Senere kommer et tilbud med effektiv energi og drift. Prisen for kurserne er et par hundrede kroner per stk.
Læs mere her.

31. oktober 2017: Kursus: Tilbudsloven – regler og rettigheder ved licitation

Kom med når vi holder kursus om tilbudsloven, og bliv klogere på de vigtigste regler for tilbudsgivning og kontraktindgåelse i tilbudsloven og den nye udbudslov, der trådte i kraft ved årsskiftet.
Kurset finder sted d. 31. oktober 2017 i Middelfart.
Læs mere her.

11. oktober 2018: Gå-hjem-møde: Bliv mere effektiv med digitale løsninger

Bruger du en stor del af din tid på administration og papirarbejde? Den tid kan du bruge ude hos dine kunder, hvor du skaber resultater – og tjener dine penge!
Kom med til gå-hjem-møde onsdag d. 11. oktober fra kl. 15.00-17.00, og få en smagsprøve på, hvordan du med de rigtige digitale redskaber kan arbejde langt mere smart og effektivt – det er
lettere, end du tror!
Læs mere her.

5. oktober 2017: Kursus: Gør din virksomhed uundværlig – og flyt fokus fra prisen

Hvor meget skiller dit firmas profil sig egentlig ud fra andre håndværksvirksomheder? På dette kursus får du ideer til, hvordan du kan få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden gennem prioriterede fravalg og tilvalg af ydelser, der skaber unik merværdi for kunderne. 
Kurset finder sted d. 5. oktober 2017 fra kl. 12.30 – 16.30.
Læs mere her. 

21. september eller 28. september 2017: Gå-hjem-møde: BR15 og BR18

Brug en eftermiddag på at blive opdateret på BR15 / BR18, og de vigtigste, nye ændringer. Der bliver på dagen rig lejlighed til at spørge og drøfte bl.a. hvad er nyt i BR18, og hvad kan vi forvente i 2020, MgO-plader, energiregler, terrændæk, isoleringskrav og meget mere.
Kurset finder sted d. 21. september i Kolding og d. 28. september i København.
Læs mere her.

20. – 21. september 2017: Kursus: Medarbejderudvikling og MUS

På to intensive og praktiske workshopdage vil vi give dig et godt indblik i rammerne for udvikling af dine medarbejdere, hjælpe dig til at få et tilpasset HåndværkerMUS værktøj (MedarbejderUdviklingSamtale), der passer til din egen virksomhed, og klæde dig på til at afholde samtalerne.
Kurset finder sted d. 20. – 21. september 2017 i Middelfart.
Læs mere her.

31. maj 2017: Kursus: AB92

På kurset gennemgås de vigtigste bestemmelser i AB 92 på en let og forståelig måde, så du får overblik over reglerne og bliver bedre til at manøvrere. Vi gennemgår også de faldgrupper, der kan være. I dag er det ikke nok at kunne sit håndværk.
Kurset finder sted d. 31. maj 2017 fra kl. 9.00 – 16.00
Læs mere her.

29. maj eller 30. maj 2017: Glaskursus, Glasvalg iht. BR15

Få den nyeste viden om kommende BR18, og lær at forstå de tekniske forudsætninger for funktionsglas.
Med dette kursus vil du kunne forklare konsekvenserne af muligheder og løsninger, være en mere kvalificeret samarbejdspartner, og få indsigt i dimensionering. Kurset finder sted d. 29. maj i Sabro eller d. 30. maj i Haslev.
Læs mere her.

4. maj eller 15. maj 2017: Kursus: Tilbudsloven – regler og rettigheder ved licitation

Kom med når vi holder kursus om tilbudsloven, og bliv klogere på de vigtigste regler for tilbudsgivning og kontraktindgåelse i tilbudsloven og den nye udbudslov, der trådte i kraft ved årsskiftet.
Kurset finder sted hhv. i Horsens d. 4. maj og i København d. 15. maj 2017.
Læs mere her.

4. maj 2017: Kursus: Sådan håndterer du en shitstorm

Den største fejl, man som virksomhed kan begå, er at underkende alvoren af en shitstorm. På dette kursus gennemgår vi shitstormens faser, og du får konkrete idéer til, hvordan du kan håndtere en shitstorm og beskytte dit omdømme fremadrettet. Kurset finder sted d. 4. maj 2017 maj fra kl. 12.30 – 16.30.
Læs mere her.

2. maj 2017: Eftermiddags-seminar: Fordelene ved digitalisering

Kom med på eftermiddags-seminar d. 2. maj, og bliv klogere på fordelene ved digitalisering af ressourcer og energikrævende processer i din virksomhed. Her kan du bl.a. hilse på vores samarbejdspartnere minuba og ProLøn.
Læs mere her.

27. april 2017: Gå-hjem-møde: Når renovering sætter gang i kulturlivet: Kedelbygningen

Bliv klogere på, hvordan renovering kan sætte skub i kulturlivet, når Realdania og GI inviterer til fagligt arrangement i Kedelbygningen i Vejle. Kom helt tæt på faglige læringsprocesser, mød kerneaktører og få indsigt i centrale aspekter, potentialer og problematikker ved renovering. Arrangementet er gratis, åbent for alle og inkluderer forplejning, og finder sted d. 27. april 2017 fra kl. 15.00 – 17.30.
Læs mere her.

4. – 5. april 2017: Salgskursus der betaler sig!

Hvis du vil udvikle din evne til at sælge og du også gerne vil udvikle din evne til at lave bundlinje, så kræver det en dygtig og målrettet salgsindsats i hverdagen.
Ta’ et branchetilpasset salgskursus med Dansk Håndværk og Danske Anlægsgartnere, som sætter fokus på hvordan salget kan løftes til helt andre højder i din virksomhed!

15. marts 2017: Fyraftensmøde: AU i Energiteknologi

Vil du vide mere om Akademiuddannelsen i Energiteknologi?
Så kom med til fyraftensmøde hos Københavns Erhvervsakademi KEA onsdag den 15. marts 2017 fra kl. 16.00 – 18.00. Uddannelsen er en overbygning til energivejlederen.

26. januar 2017: Ydelsesbeskrivelse, licitation og likviditetsstyring

Dansk Håndværk, advokat Mette Højberg og advokat Troels Fristrup inviterer til oplæg om YDELSESBESKRIVELSE, LICITATION OG LIKVIDITETSSTYRING  torsdag d. 26. januar 2017 fra kl. 16:00-18:30. Vi inviterer til eftermiddagsarrangement, hvor du som entreprenør eller teknisk rådgiver får råd om licitation og likviditetsstyring.
Læs mere her.

12. januar 2017: Networking

Dansk Håndværk, advokat Mette Højberg og advokat Troels Fristrup inviterer til NETWORKING torsdag d. 12. januar 2017 kl. 16:00-18:30. Kom og skab gode kontakter til andre inden for din branche. Vi inviterer til networking, hvor du som entreprenør eller teknisk rådgiver får lejlighed til at udveksle erfaringer og skabe forbindelser til kollegaer og nye samarbejdspartnere.
Læs mere her.

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.