Efteruddannelse

Læs mere om dine efteruddannelsesmuligheder nedenfor:

Ejerlederuddannelse 2019/2020

Det går stærkt i mange virksomheder, og det kan derfor være en god idé at stoppe op og give sig selv tid til at overveje, hvordan man leder sine medarbejdere.
Ta’ en ejerlederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at gøre din hverdag som ejerleder nemmere, og samtidig øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Vi har lagt vægt på, at underviserne kender de små og mellemstore virksomheder, hverdagens udfordringer og vigtigheden af at fokusere på praktiske løsninger.
Læs mere her.

Ejerlederuddannelse 2020 – datoer og materiale er på vej

Er du en af de mestre der startede med et par opgaver – så kom der lidt flere og i dag har du en virksomhed med flere ansatte og en fast kundekreds? Det går stærkt i mange virksomheder, og det kan derfor være en god idé at stoppe op og give sig selv tid til at overveje, hvordan man leder sine medarbejdere.
Ta’ en ejerlederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at gøre din hverdag som ejerleder nemmere, og samtidig øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed.
Læs mere her. (Du kan tilmelde dig allerede nu, klik og se lidt nede på siden)

Formandsuddannelsen 2019/2020

Send dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed.
Læs mere her.

Videregående uddannelser indenfor byggeriet, KEA

Vil du bidrage til produktivitetsforbedringer og en dybere teknisk og forretningsmæssig indsigt i en bygge- og anlægssektor i udvikling og vækst?
Vil du bevare kontakten med arbejdsmarkedet imens, du læser videre? Så er Københavns Erhvervsakademis (KEA) uddannelser på deltid vejen frem.

Hos KEA har du bl.a. mulighed for at tage Akademiuddannelse i Byggekoordination, Akademiuddannelse i Byggeteknologi samt Byggeriets Lederuddannelse (BLU).
Læs mere her.

Supplerende Arbejdsmiljøuddannelser, BAR

Virksomheder skal hvert år tilbyde supplerende arbejdsmiljøuddannelse til arbejdsmiljøorganisationens medlemmer. Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg (BAR) gennemfører i samarbejde med NEXT Supplerende Arbejdsmiljøuddannelser, der er specielt tilpasset de udfordringer, som bygge- og anlægsvirksomheder skal håndtere.
Læs mere her.

 


Kontakt medlemskoordinator Mette Kofoed Iversen på tlf. 32 63 04 70 eller mi@dhv.dk hvis du har ønsker om en specifik uddannelse, eller du ønsker at være med på næste års formandsuddannelse eller ejerlederuddannelse


Tidligere efteruddannelses-tilbud:

Formandsuddannelse 2018/2019

Send dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed. Opstart d. 6. november 2018.
Læs mere her.

Ejerlederuddannelse 2017/2018

Ta’ en ejerlederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 5 moduler af 2 dages varighed, og du kan tage Modul 1 uden at forpligte dig til mere.
Læs mere her.

Formandsuddannelse 2017/2018

Send dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed.
Læs mere her.

 

Ejerlederuddannelse 2016:

Ta’ en ejerlederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed. Dansk Håndværk har i samarbejde med Håndværksrådet hele tiden fokus på at udvikle tilbud, der gør det lettere for dig at drive din virksomhed. Derfor tilbyder vi nu en praktisk orienteret lederuddannelse.

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.