Webinar: Anvend de 7 strømme i Lean og bliv bedre forberedt

Torsdag den 26. januar kl. 14.00 til 15.00, via MS Teams.

Er alle materialer klar? Kan jeg komme til? Hvor lang tid har jeg? Forberedelserne til en opgave eller et projekt kan være mange. Sørg for at både du og dine medarbejdere er bedre klædt på til arbejdsopgaverne med det enkle værktøj – De 7 strømme. Ved hjælp af 7 temaer kan håndværkeren eller medarbejderne selv tage styringen i forhold til at være godt forberedt til opgaven, så spildtid og fejl minimeres.

De 7 strømme er et værktøj fra Lean Construction, der understøtter forberedelsen af opgaver, så det gennemføres rigtigt første gang. Samtidig giver det indsigt i, hvordan andre på en byggeplads kan påvirke dit arbejde. Metoden kan bruges i alle byggesituationer.

Webinaret er gratis, og du kan blandt andet blive inspireret af emner som:

  • Hvordan kan de 7 strømme i Lean Construction understøtte opgaveflowet?
  • Hvordan forbereder medarbejderne sig, så opgaverne udføres rigtigt første gang?
  • Få tips til bedre forberedelse og planlægning, så fejl og tidsspilde minimeres

Webinaret henvender sig til ejerledere, ledere, planlæggere, koordinatorer, byggeledere, administratorer, håndværkere og andre, der arbejder med processer, planlægning og koordinering.

Har du eksempler på fejl, du ønsker, indgår i webinaret, så giv besked til peter@livinglean.dk inden webinaret. Emnet kan selvfølgelig omtales anonymt, hvis det ønskes.

Tilmelding skal ske til Dansk Håndværk på mail dhv@dhv.dk.

Webinaret er nr. 3 i rækken af flere, der omhandler lean. Læs om dem alle her: Styrk effektiviteten i hverdagen – få tips, ideer og værktøjer til en mere produktiv hverdag.