Vind eller forsvind på internettet

Hvor god er din hjemmeside? Langt de fleste kunder tjekker
virksomheden online, før de beslutter sig for et køb.

Kom til gratis gå-hjem-møde den 3. oktober 2019, og få ideer til, hvordan du kan forbedre din hjemmeside

Vidste du at 8 ud af 10 potentielle kunder researcher din virksomhed online, før de beslutter sig for, om de vil være kunde hos dig?

Det stiller store krav til indholdet på din hjemmeside, da langt de fleste danner sig et indtryk af din virksomhed eller service helt uden at tale med dig. Så hvordan får du en hjemmeside, der gør kunderne helt skarpe på, hvorfor de lige skal vælge dig? – det kan du blive klogere på ved dette gå-hjem-møde.

Gratis gå-hjem-møde
Kom til et gratis gå-hjem-møde med Dansk Håndværk i samarbejde med SMVdanmark, byg en stærk hjemmeside og find ud af, hvordan du får et bedre udbytte af din hjemmeside.

En vellykket hjemmeside kræver både viden og teknik. På dette foredrag får du viden om bl.a. salgspsykologi, kundeforståelse og neuropsykologi, som spiller en afgørende rolle for hjemmesidens succes. Formålet med gå-hjem-mødet er overordnet at give viden om, hvordan din hjemmeside 24 timer i døgnet sørger for salg, service, procesoptimering, marketing og positiv branding, så dine konkurrenter ikke løber med dine potentielle kunder.

Du får viden om:

  • En konstruktiv vurdering af din virksomheds online tilstedeværelse
  • Kunders adfærd på internettet
  • Hvorfor neurologisk viden er afgørende for en kunderelation
  • Hvordan du får et bedre udbytte af din hjemmeside
  • Hvordan hjemmeside gennem sprog, billeder og flow skaber værdi for potentielle kunder

Se hele programmet her

Hvem kan deltage?
Gå-hjem-mødet er særligt målrettet dig, der er selvstændig, virksomhedsejer og/eller salgschef i en SMV, og som ønsker en bedre hjemmeside, hvor du skiller dig ud fra dine konkurrenter. – Du må gerne tage en ven eller kollega med.

Dato og sted
Den 3. oktober 2019, kl. 16.00 – 18.30
SMVdanmark, mødesalen 6. sal, Islands Brygge 26, 2300 København S

Tilmelding og pris
Gå-hjem-mødet er gratis – men hvis du udebliver eller melder afbud senere end dagen inden arrangementet, vil du blive opkrævet kr. 300,- i udeblivelsesgebyr.

Du kan tilmelde dig her

Hvad siger tidligere deltagere?
“Jeg troede, jeg havde rimelig godt styr på det digitale, indtil jeg mødte Søren Lindhardt. Han forstår om nogen anden at sætte sig i kundernes sted og samle bolden op, der hvor de fleste virksomheder fejler. Hvis man er seriøs om sin online tilstedeværelse, så er dette foredrag et must”.
– Kristian Skov, ejer af govideo.dk