Stormøde for Bygge/Anlæg

Kom med til stormøde og hør hvad Femern-byggeriet fra næste år betyder for bygge/anlægsbranchen

 

Et nyt år står for døren, og i 2020 kommer der for alvor gang i byggeriet af Femern-tunnelen, ligesom opførelsen af den nye Storstrømsbro allerede er i fuld gang.

Dette års stormøde for bygge/anlæg stiller derfor skarpt på de to projekter. Udover en stor forbedring af infrastrukturen, når byggerierne står færdige, vil de også i anlægsfasen sætte deres præg på den lokale bygge- og anlægsbranche.

Projekterne har en samlet byggesum på 60 mia. kr., og de udenlandske hovedentreprenører får brug for lokale underleverandører inden for alt fra håndværk og byggepladsudstyr til vognmandskørsel og catering. Projekterne har
ligeledes behov for meget dansk arbejdskraft.

Erhvervslivet i vores landsdel vil kunne mærke byggeriet, og på stormødet vil de to bygherrer – Femern A/S og Vejdirektoratet – give en status på projekterne og deres betydning for den sjællandske bygge/anlægsbranche og udbuddet af arbejdskraft.

Stormødet byder derudover på en briefing af borgmester Carsten Rasmussen om Næstved Kommunes anlægsbudget for 2020 og et oplæg af direktør Sven Koefoed-Hansen om de forestående bygge- og udviklingsprojekter i vores kommune.

Der vil være mulighed for spørgsmål og diskussion med oplægsholderne, og arrangørerne er vært for en sandwich og forfriskning.

Du kan læse mere om stormødet og se hele programmet her

Tid og sted:
Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 16.30 – 19.00.
VUC Storstrøm, Teatergade 23, 4700 Næstved

Pris og tilmelding:
Stormødet er GRATIS at deltage i
Du kan tilmelde dig på www.naestvederhverv.dk
Tilmeldingsfristen er senest: den 28. oktober 2019

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til stormødet, er du velkommen til at kontakte Peter Fjerring på tlf. 55 88 52 18 eller mail: pfj@naestvederhverv.dk