LÆRLING MED POWER

– styrk dine lærlinge og giv dem en resultatskabende adfærd

”Lærling med power” giver dig, som mester, en lærling,
der kan blive endnu bedre til at tage socialt og fagligt ansvar, endnu bedre til at kommunikere og endnu bedre til at servicere dine kunder – en lærling, der er et endnu større aktiv for din virksomhed.


Hvorfor ”Lærling med power”?

Det vil i fremtiden blive svært at rekruttere faglærte medarbejdere, hvis ikke der bliver skabt flere praktikpladser og lærlingene klædes på til at udvise en resultatskabende adfærd. Vores erfaring er, at de unge lærlinge har brug for mere træning i at lære sine egne styrker og begrænsninger at kende, både fysisk og mentalt. De har brug for at lære at håndtere forandringer og forstyrrelser, at træffe valg og fravalg samt at håndtere de krav og forventninger de møder fra sig selv, kunderne og virksomheden.

Hvad gør vi når vi træner ”Lærling med power”?
På basis af lærlingens hverdag, tager træningen udgangspunkt i karatens bagvedliggende filosofi, som handler om løbende forbedringer indenfor områder som disciplin, respekt og målrettethed. Vi kalder metoden for KarateCoaching.

I KarateCoaching får lærlingen større tro på sig selv, de tager større ansvar, højner deres faglige stolthed og bliver mere positive.

Vi måler på selvværdet, når vi starter og slutter. Vores målinger af tidligere forløb viser en forbedring af selvværdet på gennemsnitlig 35%.

Hvordan træner vi ”Lærling med power”?
I træningen omsætter vi teori til praksis, arbejder i grupper og individuelt, reflekterer og er fysisk aktive.

Tid og sted
Torsdag den 23. maj 2019 kl. 8.00-16.00.
C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød.

Pris
Kr. 1.995,- pr. person, excl. moms.
Minimum 10 og max. 12 deltagere.

Sådan tilmelder du din lærling
Tilmeldingen skal sendes til Annette Wulff Larsen, Resma, awl@resma.dk, eller på mobil 40102803, med lærlingens navn, virksomhedens kontaktoplysninger, mail og evt. kontaktperson.

Tilmeldingsfrist
Senest den 20. maj 2019
Bemærk: tilmelding er bindende.

Hvem er underviserne?
Søren og Annette har tilsammen mere end 50 års erfaring fra erhvervslivet. Denne erfaring har de i Resma sat sammen med østens filosofi og arbejder i dag med at hjælpe virksomheder, medarbejdere og unge med at blive ”Sortbælte i selvledelse”. Se mere på Resma’s hjemmeside

Har du spørgsmål til træningen, kan du ringe til Annette Wulff Larsen på telefon 40102803.