Kursus: Bliv en bedre sælger – og få en bedre bundlinje

Alle virksomheder arbejder med salg – men hvis du vil udvikle din evne til at sælge og du også gerne vil udvikle din evne til at lave en bedre bundlinje, så kræver det en dygtig og målrettet salgsindsats i hverdagen.

Der er mange gode emner at bygge et salgskursus op omkring. Med denne fokuserer vi på to: Selve salgsarbejdet og arbejdet med kundeoplevelsen.
Salg kræver viden om og øvelse i, hvordan man kan afkode forskellige kundetyper og tilrettelægge salgsarbejdet. Ikke alle sælgere er bevidste om, at man skal bruge forskellige salgsstrategier afhængig af hvilken kunde, man står overfor. Salg handler om at udvikle relationer til kunden og give kunden en god salgsoplevelse – der er nemlig penge i kundeoplevelsen.

Kurset forløber over 2 dage med kost og logi.

Læs mere om kurset her.

Tid og sted

Tid: 6. – 7. december 2018
Sted: Houens Odde Spejdercenter, 6000 Kolding – med overnatning

Pris

Kurset afvikles som et AMU-kursus. Kontakt Kim Tang på telefon 2094 0360 eller kt@dag.dk for pris.

Tilmelding

Tilmelding kan ske til Tina fra Danske Anlægsgartnere, ts@dag.dk, tlf. 28 11 14 28.
BEMÆRK at tilmeldingsfristen er 1. oktober 2018.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til økonomi, tilmelding m.v. kan spørgsmål rettes til Kim Tang fra Danske Anlæsgartnere på telefon 2094 0360 eller kt@dag.dk
Har du spørgsmål til indhold, forløbet og udbytte kan spørgsmål rettes til INZPIRATOR, Ole Nielsen på telefon 4088 3784 eller ole@inzpirator.dk