Kritik af IGU-ordning vækker interesse

Dansk Håndværks kritik af IGU ordningen har vagt en del interesse, og problemerne om den manglende hjælp til virksomheder, der ønsker at hjælpe en flygtning i job, er dermed kommet rundt hos de fleste.

Ikke alene har mange fagblade omtalt kritikken og de problemer, der knytter sig til IGU-ordningen. Også en lang række landsdækkende, regionale og lokale medier, har taget kritikken op.

Det gælder for eksempel: BT, Fyns Stitstidende, JyllandsPosten Finans, Information, Jyske Vestkysten, Avisen, DagensByggeri, Mestertidende, Licitationen, Bornholms Tidende, Der Nordschlesviger, Retail News, Dagbladet Rringkjøbing-Skjern, Skive Folkeblad, Dagbladet Holstebro, Amtsavisen, Viborg Folkeblad, Sjællandske Nyheder, Metro express, Lolland-Falster Folketindende  og Herning Folkeblad – og en hel del andre medier.

Og debatten fortsætter. Blandt andet har DR en debat på torsdag, hvor netop en af Dansk Håndværks medlemsvirksomheder deltager.

Dansk Håndværk holder naturligvis stadigt øje med – og følger op på udviklingen og den hjælp, der ydes til virksomheder, som ønsker at benytte ordningen.