Husk at lave lønsumsindberetning nu

Så er det tid for at indberette virksomhedens samlede lønsum for 2017. 

Brug dette skema, hvor du udfylder felterne. Derefter klikker du dig videre og kan se om alt er korrekt. Derefter klikker du på send, og så åbnes dine oplysninger i en e-mail, der er klar til at blive sendt til Dansk Håndværk. Du skal nu blot vedhæfte oplysningsskemaet fra Skat til den e-mail, før du afsender den. 

I forbindelse med lønsumsindberetningen skal vi venligst anmode dig om at:

  1. Angive de udbetalte lønsummer for kalenderåret 2017 i nedenstående skema, og sende det til Dansk Håndværk. Det kan du gøre elektronisk via linket herunder eller ved at klikke og så udskrive siden og sende oplysningerne med post.

  2. Du kan først indberette, når alle lønninger for 2017 er registreret. Indberetning skal være sket senest den 5. februar 2018.

  3. Vedhæfte kopi af SKAT’s “Sumoplysninger for virksomhed” fra e-indkomst hjemmeside som dokumentation (hent denne og gem den på din pc inden du begynder at udfylde dette skema – det er lettest. Du vedhæfter så blot filen til sidst, når din pc åbner dine oplysninger som automatisk er indsat i en e-mail, som du skal sende til os.) Du skal lave et skærmprint eller gemme siden med sumoplysningerne som en PDF-fil. 
    VIGTIGT: Du må IKKE vælge “Bestil som fil”, da vi ikke kan finde de korrekte tal i det resultat.

  4. Har du brug for vejledning undervejs – f.eks. hvordan du henter sumoplysninger hos Skat – kan du se en vejledning her. Den kan du også bruge, mens du udfylder skemaet uden at skulle starte forfra.

KLIK HER FOR AT STARTE DIN INDBERETNING

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.