Hold fast i generationsskifte eller salg på trods af krisen

Har coronakrisen sat generationsskifte eller salg på pause, så vil Dansk Håndværk, som man kan læse i denne pressemeddelelse hjælpe med inspiration og viden.

Det kan se ud som et svært år for de virksomhedsejere, der nærmer sig pensionsalderen. Først satte regeringen 1. januar afgiften på ejerskiftet op fra 6 til 15 procent og så ramte coronakrisen og lammede store dele af erhvervslivet i månedsvis.

Det kan have gjort det svært at sælge en ellers veldrevet virksomhed. Og det kan have betydet at virksomheder, hvor ejeren stod overfor snarlig pension, har valgt at drosle aktiviteten ned frem for at geare op, som man egentlig bør gøre op til et virksomhedssalg. Men man skal ikke smide håndklædet i ringen, fordi det hele der vanskeligt ud.

Derfor hjælper vi nu med inspiration og viden om, hvordan man kommer videre med det salg eller generationsskifte, som skulle være sat i gang i de forløbne måneder.

Tre artikler med inspiration til arbejdet

Nedenfor kan du finde 3 artikler om, hvordan man griber et salg eller en overdragelse af virksomheden an og hvad man bør gøre i den fase af salgsforberedelserne. Det skal give inspiration og overblik..

Tre gang fem gode råd

Hver af artikler efterfølges af 5 gode råd, der i punktform opsummerer de skridt, man skal igennem fra planlægning over forberedelse af virksomheden til selve salget og den tidligere ejers opgaver i perioden derefter.