Håndværkerfradraget mere end fordobles

Finansminister, Nicolai Wammen, præsenterede mandag en betydelig forbedring af Håndværkerfradraget, som skal være med til at holde gang i den danske økonomi trods coronakrisen. Forbedringen af Håndværkerfradraget – eller Boligjobordningen, som er det officielle navn – er midlertidig, og skal gælde hele 2021.

Forbedringen indebærer bl.a. at loftet for fradrag for serviceydelser hæves til 25.000 kroner og loftet for håndværksydelser hæves til 25.000 kroner.

Begejstring i Dansk Håndværk

Vores formand i Dansk Håndværk, Niels Techen, udtrykker overfor byggemagasinet BygTek stor begejstring for regeringens udspil:
“Det nye initiativ får især stor betydning for de små – og mellemstore håndværkervirksomheder. Jeg er ikke i tvivl om, at regeringens forbedrede Håndværkerfradrag betyder, at det sorte arbejde reduceres til et minimum, og desuden vil det kunne bruges til at igangsætte større energirenoveringer. Hvis man så endda tænker det sammen med de øvrige forslag og tilskud til energirenoveringer i blandt andet Bygningspuljen, vil det virkelig batte noget på den grønne dagsorden”, siger Niels Techen.

Læs mere på BygTeks hjemmeside her.