Gør dit til at stoppe Corona på byggepladserne

Følg retningslinjerne om forebyggelse af Corona-virus.

Bliver du eller dine medarbejdere smittet, kan det koste virksomheden dyrt i tabt arbejdstid. Derfor er det vigtigt at vi alle gør vores for at overholde de helt basale regler om at holde afstand – mindst en meter, men to er bedre – spritte af og tage hensyn. På den måde undgår vi ikke alene selv at blive ramt, vi beskytter også kollegerne og deres virksomheder. Og holder vi smitten nede kan flest mulige aktiviteter i samfundet fungere normalt til glæde for alle.

Vejledning på mange sprog
Med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer har Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg udarbejdet en vejledning om, hvordan bygge- og anlægsbranchen kan forebygge smitte. Både når I arbejder på bygge- og anlægspladser, men også når I udfører renovering og småreparationer fx i private hjem.

Vejledningerne findes naturligvis på dansk, men de er også oversat til engelsk, tysk, litauisk, italiensk, polsk og rumænsk. Har du udenlandske medarbejdere, så sørg for at de får disse vejledninger – enten som link eller ved at du printer en udgave til dem.

Du kan finde vejledningerne – både på dansk og de øvrige sprog her.

Vær opmærksom på, at vejledningen løbende opdateres, hvis der kommer nye retningslinjer, som har betydning for indholdet.

Læs også meget mere om forebyggelse af smitte og gode råd i vores oversigt her.