Fortæl os en god historie – så fortæller vi den videre

Dansk Håndværk vil gerne formidle gode historier fra vores medlemsvirksomheder. En serie af små artikler, der handler om vores medlemsvirksomheder.

Hvem kan være med:
Alle Dansk Håndværks medlemmer er velkomne – uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed eller har masser af ansatte og lærlinge. Du behøver ikke at forberede dig – blot du har en god historie, du vil fortælle – ligesom når du møder en kollega på byggepladsen og lige fortæller om oplevelse, en spændende udfordring eller en utraditionel måde at løse et problem på.

Hvad er en god historie
En god historie handler om din virksomhed, er positiv og beskriver en udfordring eller en opgave, du har klaret. Vi skriver i denne serie af artikler ikke om problemer, brok over det offentlige eller urimelig lovgivning. Vi fokuserer på det positive og det faglige, gode medarbejdere, spændende opgaver, vækst og optimisme.

Historien kan f.eks. handle om:

  • Da du fik din første medarbejder / lærling ( en positiv historie)
  • Om et samarbejde med en kollega (enten i samme fag eller fra andre faggrupper)
  • Oplevelsen som iværksætter (du er 2-3 år efter start af din virksomhed)
  • Et spændene projekt eller opgave, du er eller skal i gang med
  • En glad oplevelse fra dagligdagen i forhold til medarbejder / kunder / leverandører.
  • – eller noget helt andet fra din hverdag i virksomheden

Send os dit forslag til en historie:
Du udfylder nedenstående lille skema og klikker send. Vi ringer dig op på et tidspunkt, der passer, og laver et lille “interview”. Du behøver ikke at forberede dig – vi sørger for at du får fortalt din gode historie. Samtalen varer cirka 8-10 minutter. Vi lægger den lille artikel på vores netside, så dine kolleger kan få fornøjelse af den – og måske bruger din lokale avis den også.

Udfyld nedenstående felter – du må meget gerne skrive 6-7 stikord til, hvad din historie mere præcist kan handle om, så vi ved hvad vi skal tale om, når vi ringer til dig. (Der kan gå noget tid fra du skriver til os, til vi vender tilbage, for der kan være “kø” og antallet af historier over tid er begrænset.)


Fortæl os en god historie

Fortæl os en god historie

Sender