Jurist søges til Dansk Håndværk (30 timer pr. uge)

Brænder du for at levere kvalitetsrådgivning til virksomheder indenfor ansættelses- og overenskomstret, og ønsker du at blive en del af en arbejdsgiverorganisation for små og mellemstore virksomheder indenfor byggeri, håndværk og industri. Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye jurist i Dansk Håndværk.

Dansk Håndværk er en nytænkende og visionær organisation, som vægter ordentlighed og faglighed meget højt. Du vil derfor blive en del af et stærkt fagligt miljø.

Om jobbet

Sammen med de øvrige to jurister i den juridiske enhed vil dine opgaver primært bestå i rådgivning indenfor ansættelsesret, overenskomstret, GDPR og arbejdsmiljø. Hvis du har erfaring med entrepriseret, vil det være et plus, men ikke et krav.

Du vil herudover varetage konkret sagsbehandling og forhandling primært med vores overenskomstpart 3F på den anden side af bordet. Du vil selvstændigt skulle varetage forhandlingen af sagerne hele vejen gennem det fagretlige system fra det indledende mæglingsmøde til sagen eventuelt ender i Arbejdsretten eller i faglig voldgiftsret. Dansk Håndværk står overfor at skulle opstarte overenskomstforhandlinger. Det vil derfor være et meget spændende tidspunkt at komme ind i organisationen på.

Vi søger

En juniorjurist med et højt fagligt niveau, der gerne har et par års erfaring indenfor vores fagområde. Du har gerne erfaring med rådgivning fra et advokatkontor eller en anden arbejdsmarkedsorganisation.

Da du skal betjene vores medlemmer, er det meget vigtigt, at du er serviceminded og empatisk, og at du er en god formidler både skriftligt som mundtligt.

I juridisk enhed har vi et stærkt sparringsmiljø, der sikrer en høj kvalitet i vores arbejde. Det er derfor meget vigtigt, at du har en åben og positiv tilgang til sparring og videndeling og er klar til både at tage ansvar og til at lære nyt. Vi sidder i et åbent kontormiljø, så det er afgørende, at du trives med at have dine kollegaer tæt på dig, og at du er en holdspiller. Vi har en meget uformel omgangstone på kontoret.

Da vi er et mindre sekretariat, er det vigtigt, at du er indstillet på også at løse opgaver, der ligger lidt udenfor dit faglige område.

Send din ansøgning

Send din ansøgning, CV og karakterudskrifter og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere via ansøgningsknappen nedenfor. Vi skal modtage ansøgningen senest den 18. september 2020 og vi forventer at holde samtaler i uge 39 og 40. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du kan finde yderligere information om Dansk Håndværk på www.dhv.dk. Du er desuden velkommen til at kontakte chefjurist Susanne Oldenburg på telefon 32630470, hvis du har spørgsmål om jobbet.

>> Søg stillingen her <<

Håndværkets Hus på Islands Brygge hvor Dansk Håndværk holder til

 


Dansk Håndværk er en arbejdsgiverorganisation der repræsenterer ca. 1000 virksomheder indenfor byggeri, håndværk og industri. Dansk Håndværk er en organisation for små og mellemstore virksomheder og er medlem af SMVdanmark. Dansk Håndværk ligger i Håndværkets Hus på Islands Brygge, som huser flere andre brancheorganisationer.