Jurastuderende søges til Dansk Håndværk

Her er en unik mulighed for at komme til at arbejde med ansættelses- og overenskomstret i en arbejdsgiverorganisation for små og mellemstore virksomheder indenfor byggeri, håndværk og industri.

Dansk Håndværk er en nytænkende og visionær organisation, som vægter ordentlighed og faglighed meget højt. Du vil derfor blive en del af et stærkt fagligt miljø.

Om jobbet
Sammen med de øvrige tre kolleger i den juridiske enhed vil dine opgaver primært bestå i telefonrådgivning indenfor ansættelsesret, overenskomstret og arbejdsmiljø. Der vil også blive tale om lettere sagsbehandling alt efter din erfaring.

Jobbet vil give dig et rigtig godt indblik i det danske arbejdsmarkeds organisering og det særlige ved den danske model, herunder overenskomstforhandlinger, overenskomstfortolkning, faglige voldgifter, afskedigelsessager og fagretlig sagsbehandling (mæglingsmøder, organisationsmøder, fællesmøder m.v.)

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer om ugen med start den 1. september 2020. Timerne placeres gerne på 4-5 arbejdsdage om ugen, men vi er naturligvis fleksible i forhold til studiet og eksamener. Lønnen vil blive fastsat efter kvalifikationer.

Vi søger
En jurastuderende med et højt fagligt niveau, der er på overbygningen og som p.t. enten har bestået kursusfag indenfor ansættelses- og overenskomstret eller er i gang med det.

Da du skal betjene vores medlemmer, er det vigtigt, at du er serviceminded og at du er en god formidler både skriftligt som mundtligt.

I juridisk enhed har vi et stærkt sparringsmiljø, der sikrer en høj kvalitet i vores rådgivning. Det er derfor meget vigtigt, at du har en åben og positiv tilgang til sparring og videndeling og er klar til både at tage ansvar og til at lære en masse nyt.

Da vi er et mindre sekretariat, er det vigtigt, at du er indstillet på også at løse opgaver der ligger lidt udenfor dit faglige område.

Send din ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere på jobmail@dhv.dk og mærk den ”Jurastuderende”.

Vi skal modtage ansøgningen senest den 19. august 2020 og vi forventer at holde samtaler i uge 35.
Du kan finde yderligere information om Dansk Håndværk på www.dhv.dk.

Du er desuden velkommen til at kontakte chefjurist Susanne Oldenburg på telefon 32 63 04 70 hvis du har spørgsmål om jobbet.

Håndværkets Hus på Islands Brygge hvor Dansk Håndværk holder til

 


Dansk Håndværk er en arbejdsgiverorganisation der repræsenterer ca. 1000 virksomheder indenfor byggeri, håndværk og industri. Dansk Håndværk er en organisation for små og mellemstore virksomheder og er medlem af SMVdanmark. Dansk Håndværk ligger i Håndværkets Hus på Islands Brygge, som huser flere andre brancheorganisationer.