Faglig konsulent til Dansk Håndværk 

Har du erfaring med at rådgive om personale- og overenskomstforhold? Og er du god til at løse konflikter? Vil du være med til at gøre en forskel for små og mellemstore håndværksvirksomheder?
Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske Dansk Håndværks næste dedikerede medarbejder.

Dansk Håndværk er arbejdsgiverorganisation for små og mellemstore virksomheder indenfor håndværk, byggeri og industri. Vi stræber efter at gøre hverdagen nemmere for vores medlemsvirksomheder, og sikre dem ordnede forhold. Vores bærende værdier er nærvær, faglighed og ordentlighed. Vi er en organisation i udvikling, og søger en faglig konsulent som vil være med til at sætte sit præg på fremtidens arbejdsgiverorganisation.

Vi tilbyder spændende og afvekslende arbejdsopgaver i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, som er præget af tværfagligt samarbejde, hvor alle er parat til at give en ekstra hånd – og hvor tillid og det kollegiale fællesskab er i højsæde.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Medlemsrådgivning og konkret sagsbehandling.
  • Fagretlig behandling – mæglingsmøder, organisationsmøder og fællesmøder.
  • Forhandling og fortolkning af overenskomster.
  • Udarbejdelse af artikler og vejledninger.
  • Undervisning af vores medlemsvirksomheder.
  • Bestyrelses- og udvalgsarbejde.
  • Rådgivning og betjening af vores medlemssektioner, bestyrelse og direktion. 

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og har erfaring med overenskomstrådgivning. Har du kendskab til arbejdsmiljøreglerne og akkord er det et plus, men ikke et krav.

Selvstændighed, evnen og lysten til at formidle overenskomstregler, samt et godt humør er afgørende personlige forudsætninger. Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt. Du har empati og en serviceminded tilgang til dit arbejde. Du kan arbejde målrettet og struktureret, og tager ansvar for dine arbejdsopgaver uanset deres karakter. Du har erfaring med konfliktmægling og trives i et konfliktfyldt miljø.

Vilkårene er 37 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 40 og 41. Vi vurderer dog løbende de indkomne ansøgninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Frihagen på tlf. 32630470. Ansøgning og CV sendes elektronisk til jobmail@dhv.dk.
Ansøgningen bedes mærket ”Faglig konsulent”.

Ansøgningsfristen er fredag den 28. september 2018.