Faglig konsulent søges til Dansk Håndværk

Er du faglig konsulent og har du lyst til at levere kvalitetsrådgivning indenfor ansættelses- og overenskomstret til små og mellemstore virksomheder indenfor byggeri, håndværk og industri, så kan det ledige job hos Dansk Håndværk måske være noget for dig. Stillingen kan eventuelt være på deltid.

Dansk Håndværk er en nytænkende og visionær arbejdsgiverorganisation, som vægter ordentlighed og faglighed meget højt. Du vil derfor blive en del af et stærkt fagligt miljø.

Om jobbet

Sammen med vores to jurister vil dine opgaver primært bestå i rådgivning indenfor alle personaleforhold, herunder arbejdsmiljø til vores medlemmer. Rådgivningen vil både være mundtlig og skriftlig.

Du vil selvstændigt skulle varetage fagretlig sagsbehandling og fagretlig forhandling med forbundene. Det vil primært være vores overenskomstpart 3F, som sidder på den anden side af bordet.

Dansk Håndværk står overfor at skulle opstarte overenskomstforhandlinger. Det vil derfor være et meget spændende tidspunkt at komme ind i organisationen på.

Vi søger

Vi forestiller os, at du er faglig konsulent og formentlig uddannet indenfor byggefagene. Du har mindst et par års erfaring fra tilsvarende job i en arbejdsmarkedsorganisation, og dermed erfaring med at arbejde med overenskomster.

Vi vil lægge vægt på, at du har kendskab til akkord, så du selvstændigt kan varetage rådgivningen og sagsbehandlingen på dette område.

Da du skal betjene vores medlemmer, er det meget vigtigt, at du er serviceminded og empatisk, og at du er en god formidler både skriftligt som mundtligt.

I juridisk enhed har vi et stærkt sparringsmiljø, der sikrer en høj kvalitet i vores arbejde. Det er derfor meget vigtigt, at du har en åben og positiv tilgang til sparring og videndeling og er klar til både at tage ansvar og til at lære nyt. Vi sidder i et åbent kontormiljø, så det er afgørende, at du trives med at have dine kollegaer tæt på dig, og at du er en holdspiller. Vi har en meget uformel omgangstone på kontoret.

Send din ansøgning

Send din ansøgning og CV og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere via ansøgningsknappen nedenfor.
Vi skal modtage ansøgningen senest den 18. september 2020 og vi forventer at holde samtaler i uge 39 og 40. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du kan finde yderligere information om Dansk Håndværk på www.dhv.dk. Du er desuden velkommen til at kontakte chefjurist Susanne Oldenburg på telefon 32630470, hvis du har spørgsmål om jobbet.

>> Søg stillingen her <<

Håndværkets Hus på Islands Brygge hvor Dansk Håndværk holder til


Dansk Håndværk er en arbejdsgiverorganisation der repræsenterer ca. 1000 virksomheder indenfor byggeri, håndværk og industri. Dansk Håndværk er en organisation for små og mellemstore virksomheder og er medlem af SMVdanmark. Dansk Håndværk ligger i Håndværkets Hus på Islands Brygge, som huser flere andre brancheorganisationer.