Få tjek på reglerne for din forretningsmodel

Arbejder du med nye forretningsmodeller? Så er der flere forskellige regler i spil. Siden nyeforretningsmodeller.dk hjælper dig godt på vej og har samlet en lang række svar, der kan gøre dig klogere på, hvordan I griber det an.

Det er Erhvervsstyrelsen, der står bag siden nyeforretningsmodeller.dk. Her får du og din virksomhed et samlet svar fra de relevante myndigheder, hvis du har spørgsmål om regler inden for fx grøn omstilling, deleøkonomi, E-handel og data og ny teknologi.

Grøn omstilling
Udvikler du løsninger til gavn for klima og miljø? Så finder du information om regler og dine innovationsmuligheder inden for cirkulære forretningsmodeller, bio-solutions, tekstiler og energiløsninger.

Deleøkonomi
Ønsker du at starte en deleøkonomisk virksomhed, eller er du allerede i gang og har brug for vejledning? Så kan du på portalen få et hurtigt overblik over gældende regler.

E-handel
Ønsker du at sælge produkter eller tjenesteydelser online gennem e-handel i Danmark eller på tværs af EU, eller er du allerede i gang og har brug for vejledning? Så finder du på nyeforretningsmodeller.dk svar på, hvilke regler der gælder.

Data og ny teknologi
Brug af data og nye teknologier kan give anledning til spørgsmål om regler, og hvordan de skal forstås. Og her finder du også hjælp til at blive klogere på siden.

Få yderligere hjælp

Og finder du ikke svar på dine spørgsmål, eller oplever du, at en regel udgør en unødig barriere for at komme i gang, så er der via siden mulighed for at få yderligere hjælp. Du kan nemlig skrive dit spørgsmål og vil få et samlet svar fra de relevante myndigheder, der også vil se nærmere på, om man kan gøre noget ved din barriere.