Få rådgivning på op til 90.000 kr. til at udvikle ”Grøn Cirkulær Omstilling”

Nu har du mulighed for at få en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre din virksomhed. Over 400 danske virksomheder får over de næste par år støtte til at udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning – og du kan være en af dem.

Vær på forkant med dine kunder og samarbejdspartnere som fremover vil stille krav til bæredygtige forretningsmodeller, og ansøg om et forløb tilpasset din virksomhed.

Der er åbent for deltagelse i projektet ”Grøn Cirkulær Omstilling”

Grøn Cirkulær Omstilling er et nationalt projekt som bredt og på tværs af industrier og brancher udvikler og implementerer grønne og cirkulære forretningsmodeller i små og mellemstore virksomheder.

Ved at deltage i et forløb får din virksomhed:

  • Rådgivning på op til 90.000 kr. til at udvikle en ny grøn forretningsmodel
  • En konkret plan for, hvordan virksomheden kan arbejde mere cirkulært
  • Udvikling af nye forretningsmæssige potentialer
  • Konkurrencemæssige fordele og forberedelse til fremtidens krav om bæredygtighed og cirkularitet
  • Professionel branchekyndig konsulentydelse som ser på virksomhedens ressourceanvendelse med nye øjne
  • Mulighed for deltagelse i et Digitalt Sprint forløb med kortlægning af potentialet for brug af data og digitalisering til at sikre en cirkulær omstilling.

Virksomheder som er interesseret i deltagelse, skal ansøge om dette. Der er første ansøgningsfrist for deltagelse den 31. marts 2020.

Ansøgningsskema findes her: https://groenogcirkulaer.dk/ansoeg/

Du kan tage fat på Gate 21, som gerne bistår med ansøgningen og besvarer generelle spørgsmål til projektet, og find mere information om projektet her: https://groenogcirkulaer.dk/