Få inspiration til generationsskifte eller firmasalg

Erhvervshusene tilbyder 9. februar et gratis webinar for ejerledere, der vil planlægge salg eller generationsskifte af virksomheden.

På webinaret giver en perlerække af oplægsholdere dig indblik i de værktøjer og sparringsmuligheder, der er tilgængelige. Vær med til webinaret med programmet: Når virksomheden skal skifte hænder / Hvordan forbereder jeg min virksomhed til salg / Virksomhedscase Brd. Platz.

Tid og sted: Online-begivenhed, 9. feb. 2021, kl. 15:00-16:30
Tilmeldingsfrist: 9. feb. 2021, kl. 13:00
Pris: Gratis
Tilmelding: Via denne netside hos Erhvervshus Nordjylland (Se tilmelding i højrespalten)

Bag tilbuddet står: smv PRO, Erhvervshusene, SMVdanmark, CBS – Center for ejerlede virksomheder, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Den Europæiske fond for Regionaludvikling

Ekstra inspiration om salg eller generationsskifte.
Vil du allerede nu have mere inspiration til hvordan man griber et salg eller en overdragelse af virksomheden an og hvad man bør gøre i den fase af salgsforberedelserne. så kan du læse nedenstående 3 artikler fra Dansk Håndværk.

Hver af artikler efterfølges af 5 gode råd, der i punktform opsummerer de skridt, man skal igennem fra planlægning over forberedelse af virksomheden til selve salget og den tidligere ejers opgaver i perioden derefter.