Rådgivning om ledelse, salg, finansiering og meget mere

Nu kan din virksomhed også få hjælp til ledelse, økonomi, udvikling eller de mange andre udfordringer, du kan støde på som virksomhedsleder.

De regionale væksthuse har fra 1. januar skiftet navn til Erhvervshuse og modsat tidligere kan alle virksomheder nu få hjælp hos dem.

Det nye system skal være let at overskue og skal give klare anvisninger til de enkelte virksomheder om de tilbud, der kan være relevante for netop dem.

Erhvervshusene rådgiver med specialiserede faglige kompetencer om virksomhedsdrift og -udvikling. Virksomhedskonsulenter tager udgangspunkt i dine mål og dit ambitionsniveau, og blandt de mest typiske opgaver er rådgivning om:

  • Salg og marketing
  • Internationalisering
  • Kapital og finansiering
  • Teknologi og innovation
  • Strategi og ledelse

Fordelt på 12 steder i landet
De seks erhvervshuse findes i København, Sorø, Odense, Haderslev, Aarhus og Aalborg. Desuden er der tilknyttet yderligere seks filialer i henholdsvis Rønne, Hillerød, Vordingborg, Horsens, Herning og Nykøbing Mors.

Du kan læse mere på om hvert enkelt erhvervshus på deres hjemmesider – men leder du efter inspiration, kan det godt betale sig at kigge på flere huses tekster. Det er nemlig endnu ikke erhvervshusene, der har fået opdateret deres tekster med de nye muligheder og inspiration til din type af virksomhed.

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Nordjylland
Erhvervshus Syddanmark
Erhvervshus Sjælland
Erhvervshus Hovedstadsregionen