En oplevelse, du ikke må gå glip af

En dag med masser af faglige tilbud, inspiration, debat, workshops og pauser, som du kan bruge på at netværke eller få en tomands snak med rådgivere, eksperter eller dine kolleger.

Der er al mulig grund til tage med på Håndværkets Dag. Og selv om antallet af deltagere allerede nærmer sig en rekord, er der stadigt plads til lidt flere.

Så uanset om du er et af de mange nye medlemmer eller du har været med i adskillige år – og uanset om du kommer fra en stor eller helt lille virksomhed – så glæder vi os, til at se dig i Svendborg fredag den 4. maj.

Håndværkets Dag starter klokken 12 med en god frokost og snak med kolleger. Foto: Hotel Svendborg

Det er en dag, som mange traditionelt vælger at opleve sammen med ægtefællen, og derfor er der også i år et særligt arrangement for dem. De vil opleve en tur i det smukke Svendborg med fokus på de mange lokale gastronomiske tilbud og lokale leverandører.

I mens afholdes den egentlige generalforsamling, som normalt er både livlig og inspirerende på grund af den gode debat fra deltagerne med forslag til, hvilke emner vi skal tage fat i.

Efter workshops, hvor du kan vælge mellem vidt forskellige emner, slutter Håndværkets Dag med en festlig middag med underholdning. Dansk Håndværk fylder nemlig 25 år – og det skal fejres med manér.

Og har du lyst, er der stadigt mulighed for at booke en ekstra overnatning, så lørdagen kan bruges til at opleve nogle af Sydfyns mange seværdigheder på egen hånd.

Vi håber at du vil med – men husk tilmelding seneste på mandag.

Find hele det spændende programmet her, og tilmeld dig ved at sende en mail til dhv@dhv.dk, ringe på tlf. 32 63 02 70 eller via denne tilmeldingsblanket.


Program for Håndværkets Dag

12.00 Frokost – start dagen med en hyggelig snak med kolleger over god mad.

13.00 Bryd vanen og nå dine mål v/ forfatter og ledelsesrådgiver Torben Wiese Vaner og vigtigheden i at tænke nyt sættes på dagsordenen på en måde, så alle er med. Torben Wiese er vanebryder og ekspert i hvordan forandring øver indflydelse på vores muligheder, hvad en vane er, og hvorfor hjernen elsker vaner. Hør også hvad forskellen er på at være forandringsparat, forandringsvillig og forandringsskabende?

14.00 Paneldebat: Sådan tackler de hverdagens udfordringer – hvordan gør du? Tre medlemsvirksomheder debatterer, hvordan de tackler mangel på arbejdskraft, lærlinge, produktivitet og salg. Undervejs i debatten deltager du fra salen med dine kommentarer og erfaringer.

14.45 Kaffe og kage – brug lejligheden til en snak med dine kolleger, rådgivere og eksperterne.

15.00 Dansk Håndværks Generalforsamling – vær med til at sætte målene for det kommende år med dine forslag.

15.00 Ledsagertur: Imens der afholdes generalforsamling er der tur for ægtefæller/ledsagere: Gastronomisk Rally – Oplev de hyggelige gader i Svendborg, og smag på det lokale fra Sydfyn. Vi besøger undervejs de lokale leverandører af oste, vin, øl, chokolade mm. Afgang fra hotellet kl. 15.00. Varighed ca. 1,5 time. 

16.30 Workshop og netværk – vælg f.eks. mellem at deltage i:

  • Den nye overenskomst – Hvad betyder den nye overenskomst for din virksomhed og medarbejdere
  • Udviklingsprojektet Lærlingenes Hus – Hvordan løfter vi branchens image og får flere unge til at vælge en håndværksmæssig uddannelse?
  • Den gode håndværkeroplevelse – Hvad er vigtigt for kunderne? 

19.00 Jubilæumsmiddag med underholdning

01.00 Tak for i aften