Om Dansk Håndværk

Dansk Håndværk er arbejdsgiverforening for små og mellemstore virksomheder inden for håndværk, byggeri, og industri.

Vi sikrer ordnede forhold for små og mellemstore håndværksvirksomheder i Danmark – og hjælper vores medlemmer i hverdagen med:

  • Personale og overenskomst,
  • Jura og kontrakter,
  • Teknik og kvalitet
  • Arbejdsmiljø og sikkerhed
  • Uddannelse og netværk
  • Virksomhedsudvikling
  • Politisk interessevaretagelse

Dansk Håndværk er medlem af SMVdanmark (tidligere Håndværksrådet), som er paraplyorganisation for knap 80 brancheorganisationer og lokale tværfaglige håndværker- og industriforeninger.
Samlet repræsenterer SMVdanmark knapt 20.000 små og mellemstore virksomheder inden for bl.a. byggeri, industri og service.

SMVdanmark er den eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende varetager små og mellemstore virksomheders (SMV) interesser. Krisen har tydeliggjort, at store virksomheder og globale koncerner ikke altid har de samme ønsker, behov og ideer som SMV’erne. Derfor arbejder SMVdanmark med de aktuelle politiske sager og komplekse langsigtede problemstillinger, der er vigtige for grundstammen i Danmarks erhvervsliv, de små og mellemstore virksomheder.
Læs mere om SMVdanmark her.

Dansk Håndværk er også medlem af netværket Innobyg, som skaber, samler og sætter ny viden om energieffektivitet og bæredygtighed i spil i byggeriet på tværs af branchens faggrupper og ved tæt inddragelse af byggebranchens kunder.
Læs mere om Netværket Innobyg her.

Dansk Håndværk er med til at støtte kampagnen Danmark planter træer, der sætter fokus på at gøre mere for klimaet. TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening er gået sammen om kampagnen. Missionen er at engagere danskere, fonde, organisationer og virksomheder i et fællesskab om at gøre en lille forskel i det store billede. Det hele kulminerer i et nyt og anderledes indsamlingsshow live på TV 2 den 14. september 2019, og allerede nu kan man være med til at støtte klimaudfordringerne ved at skabe mere skov i Danmark. Læs mere om Dansk Håndværk støtter Danmark planter træer her.

Dansk Håndværk har tilsluttet sig Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar som associeret medlem. Foreningen arbejder for at gøre bæredygtige løsninger, ordentlige arbejdsforhold, uddannelsesmuligheder og forretning CSR (Corporate Social Responsibility) til fundamentet for sund konkurrence i hele ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen.
Læs mere om Dansk Håndværks medlemsskab af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar her.

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.