Dansk Håndværk

Søg på DHV
Log ind
Glemt kodeord

Du skal være logget ind for at bruge denne service! Du kan logge ind oppe i højre hjørne. Hvis du ikke allerede er medlem kan du melde dig ind i Dansk Håndværk og få adgang til alle vores services. Ved at følge disse links kan du se hvad det koster og melde dig ind.

Dansk Håndværks garantiordning for medlemmer

Som medlem af Dansk Håndværk er du omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning. Ordningen har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og virksomheder, der er medlem af Dansk Håndværk.

Garantiordningen dækker tab forbundet med eventuelle mangler ved at lave det udførte arbejde (op til kr. 100.000,00 pr. byggesag), hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn - eller i helt særlige tilfælde domstolene.

Vedtægter

For at garantiordningen kan finde anvendelse, skal Dansk Håndværk forinden den egentlige ankenævnsbehandling, have haft mulighed for at søge sagen løst.

Vi har udarbejdet en blanket om garantiordningen,(som du finder i de vedhæftede filer) du kan vedlægge dine tilbud. Du skal udfylde blanketten med din virksomheds navn.

Markedsføringsmateriale

Se i menuen til venstre for at hente kundefolder om garantiordning, bestille klæbemærkater til bil, trailer, byggepladsskilte m.v. samt for at hente logo til netside, faktura o.s.v.

Garanticertifikat og vejledning

Herunder kan du hente garanticertifikat og vejledningg som PDF-dokumenter. Du skal være logget ind med din kode, for at kunne downloade dem.

DokumenterPDF filer kan åbnes med Adobe Reader
Andre dokumenter:
Sådan gør du.pdf
Garanticertifikat.pdf

Kontakt

Tlf: 32 63 04 70

Fax: 32 63 04 72

Mandag - torsdag 8 - 15

Fredag 8 - 14

dhv@dhv.dk

Dansk Håndværk

Islands Brygge 26

Postbox 1987

2300 København S

Nyhedsbrev

Her har du mulighed for gratis at abonnere på vores nyhedsbrev. Du skal blot angive din mailadresse


Copyright © 2010 | Dansk Håndværk | Islands Brygge 26 | Postbox 1987 | 2300 København S. | Tlf: 32 63 04 70 | Mail: dhv@dhv.dk